# >> Hus Have >  >> Hobbies >> møbelkunst >>
Planerne & Målinger for Sådan Design et spisebord & Stole
A spisebordet kan være enhver størrelse. Det er målingerne imidlertid, at der er vigtigst for at designe og derefter gøre en tabel, der kan anvendes. Der er mange forskellige aspekter at overveje , når man planlægger et spisebord . Du bliver nødt til at beslutte størrelsen af ​​hver kuvert , samt hvor meget plads du vil have i midten af ​​bordet . Også tage hensyn til, hvor meget plads du vil have rundt om bordet og dimensionerne af det rum, hvor du planlægger at placere det. Når du har skitseret i planen , vil du være klar til at tilføje ordentligt beregnede målinger. Instruktioner
1

Tegn en skala kort over rum, der vil holde spisebord og stole . Dette vil hjælpe dig til at bestemme den plads til rådighed , og efterfølgende målinger af tabellen. Naturligvis rummets størrelse er meget vigtigt. Når du har bestemt rummets størrelse , det vil hjælpe dig med at vælge længden og bredden af bordet og størrelsen af ​​det omgivende rum . På det tidspunkt du er klar til at indsætte tabellen målinger ind i rummet diagram til at sørge for den valgte dimension i tabellen passer rummet.
2

Tegn plads til at skalere på et stykke 8,5 med 11 papir. Som et eksempel, hvis rummet er 20 meter med 15 meter , for vores målestok tegning ene fod er lig med en tomme . Reducer målingerne med halvdelen for at gøre rummet passer til papiret. Den resulterende skalerede værelse er nu 10 inches med 7,5 inches . Når du indsætter tabeldimensioner til skalaen tegning konvertere fødder til inches og dividere antallet med to.
3

skitsere formen af ​​spisebordet. Mange spisestue borde er kvadratiske eller rektangulære. Det er meget lettere at beregne dimensionerne for en fire -sidet bord , end det er for en, der er runde eller har kurver.
4

Undersøg, hvor meget plads du vil tildele for hver person, der vil være sidder ved bordet . Et minimum af 23 inches per person anbefales . Denne per person rum refererer til den mængde af plads behov for fra venstre side af en person til , at de enkelte højre side. Hvis du ønsker at give mulighed for nogle ekstra værelse , 30 inches per person fungerer så godt . Brug det valgte måling ved fastsættelsen af ​​tabeldimensioner .
5

figur i den nødvendige plads over tabellen for hver indstilling samt den nødvendige plads i midten af bordet til at rumme retter og mad. Dette kræver som regel mindst 12 inches af rummet . Bredden af ​​den indvendige del af tabellen , der holder retter og opsats , kan variere fra 30 inches til ekstra store 44 inches. Derfor, med et sted indstilling på hver side af bredden af ​​en rektangulær tabel kan variere fra 54 inches til 68 inches. For en kvadratisk bord denne bredde også vil være længden af ​​bordet . En tabel med kun 30 inches for retter og omdrejningspunktet kan være meget trange. Denne betragtning kan vige imidlertid bekymring over størrelsen af ​​det rum tabellen skal placeres i. Ved valg af bredden af ​​tabellen , tage hensyn til bredden af ​​rummet tabellen vil gå ind i , og hvor meget plads du ønsker på midten af ​​bordet. Indsættelse denne bredde i dit værelse tegning kan hjælpe dig med at bestemme den passende størrelse af bordet. Brug af skala fra trin 3 , en 68 tommer bredde er også 5,6 meter . Tegning af tabellen til 5,6 meter skaleres ned til en tabel, der er 2,8 inches i bredden på papir. En 54 -tommer eller 4,5 - fod bred bord skaleres ned til 2,25 inches på papir.
6

Beregn længden af bordet baseret på antallet af kuverter på hver side samt et sted indstilling på hver ende. Fra trin 3 , længden af ​​et sted er 30 inches. Målingen for sted indstilling i slutningen tilføjer om 12 inches fordi retningen er forskellig fra indstillingerne på siderne af bordet. Hvis du har to kuverter på hver side og tillade 30 inches per indstilling derefter længden af tabellen er 84 inches eller 7 meter lang . Igen , vil dette tal skal justeres , afhængigt af værelse målinger , især hvis rummet er meget lille. Se hvordan længden passer til din skala værelse. En 7- fods lange bord skaleres ned til 3,5 inches på papir. Denne let passer længden af ​​vores værelse.
7.

Tag højde for den nødvendige plads for folk at sidde, gå rundt , og skub tilbage fra bordet. En komfortabel plads til at skubbe en stol tilbage fra bordet er 36 inches , selv når enkeltpersoner skubbe stolen og krydser deres ben , 44 inches er mere imødekommende. Hvis tabellen skal være handicap tilgængelige så 54 inches rundt om bordet er nødvendig. Disse målinger også nødt til at tage hensyn til den nødvendige plads til at gå rundt om bordet , når folk sidder ved det .
8

Vælg et højde for spisebordet . En standard tabel er 30 inches høj . Generelt er 29 inches fra bordbenene mens tykkelsen af ​​tabel giver yderligere tomme. Hvis du bruger en tykkere bordplade så bare forkorte benene for at kompensere.
9.

Planlæg højden af ​​spisestue stole til at matche højden af ​​tabellen. En standard bordet er 30 inches fra jorden , og dermed vil det kræve stole med sæder 16-17 inches fra gulvet. Hvis tabellen højde er større end 30 inches , vil du nødt til at øge sædehøjden til at matche de tabeldimensioner . Vælg dimensioner, som du finder behageligt for stolen ryg og sæde . Standard sæde målinger er 15,5-18 inches for sædebredde 16 til 18 inches for dybde og 18 til 20 inches fra stolen sæde til toppen af ​​ryglænet. Typisk stole findes på enderne af bordet har armlæn , mens de øvrige stole ikke.
Hoteltilbud

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com