Hvordan man opbygger Ponton Sæder
# >> Hus Have >  >> Hobbies >> møbelkunst >>
Hvordan man opbygger Ponton Sæder
En ponton båd er en lille båd , der anvendes til rekreative formål; det er typisk understøttet af to pontoner . Bestående af en flad dæk , ponton sæderne er den sædvanlige tilføjelse til disse både , så for at imødekomme ejerens venner og mulige vand legetøj. Bortset fra at være højt på funktionalitet, er tilgængelige ponton pladser i mange udformninger og farver. Med nogle af dine egne værktøjer , kan du bygge ponton pladser lige ved home.Things du har brug
Rundsav
Marine krydsfinerplader
Målebånd
2 -by- 2 sæde monteringsbeslag < br > Paint
Skruer
Caulk
Vis mere Instruktioner
1

Bestem det nødvendige antal pladser, deres størrelse og deres nøjagtige position på din båd. Det flade sted på dækket over bådens bjælke eller langs dens sideskinner er typisk plads til ponton sæder.
2

Skær sidepaneler til dine siddemoduler ud af krydsfinerplader marine , ved hjælp af en rundsav . Klip og konstruere den øverste skinne , sæder tilbage , hængslede sæder , for og bag fascias ud af krydsfiner så godt. Seat understøtter frames bør ideelt set være 48 inches i længden , men resten af ​​de dimensioner vil variere som pr ejerens krav.
3

Place 2 -by- 2 seat monteringsbeslag til at fastgøre og bagside kanter af sæder med dækket. Skær dem i den ønskede længde . Male dem sammen med sidepanelerne , hvorefter de får tilstrækkelig tid til at tørre ud . Fastgør 2 -by -2 til dine dæk efter at sikre, at de passer godt på plads. Placer sidepaneler - 2 for hver enhed - mod slutningen af ​​dine monteringsbeslag og fastgør dem med hjælp af skruer
4

Paint tilbage fascia - . Der fungerer som bagpanelet af din enhed - og give det tid til at tørre ud . Når sidepanelerne er blevet knyttet til monteringsbeslag på bagsiden , plads i ryggen fascia og bruge skruer til at fastgøre den med gavl. Sørg for at du caulk alle mulige samlinger ved hjælp af silikone caulk .
5

Anvend caulk og maling til resten af ​​sædet stykker og lad dem tørre . Find hakkerne mod fronten af ​​dine sidepaneler og glide i den forreste beslag gennem dem. Dette vil fastgøre sædet til dækket.
6

Arbejdet med den endelige montering af din sæder ved at installere indvendige understøtninger , der forbinder dem med de forreste og bageste mounts samt bagsiden fascia. Monter hængslet på toppen af ​​din bagpanel , hvorefter sted bagpanelet og top jernbane på begge. Anbring sædet panel på plads og fastgør hængslerne til dit sæde panelets top . Caulk alle mulige samlinger og give det tid til fuldt ud at helbrede . Sådan tilpasser for ekstra komfort , placere puder på jeres pladser .
Hoteltilbud

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com