# >> Hus Have >  >> Hobbies >> møbelkunst >>
Ulemper ved Mekaniske Fasteners
Fordelene ved lynlåse, af natur, er i forhold til hvad du sammenligner dem til. Der er mange kategorier og typer af skruer. Der er endda mange typer af mekaniske fastgørelsesorganer , men de fleste mekaniske fastgørelsesorganer afhængige friktion og spænding til at skabe en mekanisk binding, som i en møtrik og bolt . Ulemper mekaniske befæstelseselementer ses ofte i programmer, der bruger andre typer af fastgørelsessystemer . Svagheder

mekaniske forbindelser såsom møtrik og bolt applikationer og tunge maskingeværer skruer kan være utroligt stærke forbindelser. Men de er uløseligt svagere end kontinuerlig metal. Sammenlign det med en svejset samling . Smeltet stål, for eksempel coalesces i ét sammenhængende stykke . Der er ingen tråde at strippe . Vibrationer kan ikke løsne den, og stress er mindre tilbøjelige til at bryde en korrekt udført svejsning end en bolt .
Vanskeligheder af genlukning

En fordel ved mekaniske fastgørelseselementer er evnen til at fastgøres , så genlukning . Dette kan være en ulempe , også - især for nogle former for mekaniske skruer. Motorer, for eksempel, er fuld af bolte , der er tidskrævende at fjerne og retorque . Selv andre mekaniske skruer, såsom spænderne fundet på skistøvler, kan fremskynde fastgørelse og genlukning .
Tvungen Precision

fleste mekaniske skruer er meget præcis , som normalt består af en maskine gevind cylinder og maskine gevind bolt - akslen. Dette er en ulempe, når du har brug for en mere " omtrentlig " forbindelse. For eksempel har mange motorcykel tankvogne poser bruge kraftige magneter . Magneterne lader dig indstille tanken taske på tanken, og det holder den fast , uanset hvor du placerer det, men ikke så fast kan du ikke trække det ud med en lille slæbebåd .
Korrosion < br >

midlertidig parring af metaloverflader - på trods af en præcision fit - er stadig sårbar over for korrosion , oftest jernoxid , almindeligvis kendt som rust . Der er lidt brug i at have en midlertidig mekanisk forbindelse, hvis den permanent bliver rustent sammen. Hvis det sker , mister du fordelene ved den mekaniske forbindelse , uden at fordelene ved en svejset eller anden form for forbindelse .
Hoteltilbud

møbelkunst
Hus Have © have.989214.com