# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> køkkenhave >>
Kan du plante tomatplanter i et blomsterbed
? Grow tomatplanter i blomsterbedet , enten direkte i jorden eller placeres omkring blomstrer i containere. De blomster og tomater begge gavn af selskabet. En form for havearbejde kaldet følgesvend plantning, visse planter gøre meget godt sammen for at producere en rundhåndet høst . Planter som basilikum holde væk tomat hornworms og tomater hjælp roser kæmpe sort - plet sygdom. Det er en win- win situation. Determinate vs Ubestemt

blomsterhave kan indeholde høje blomster , men en ubestemt tomatplante vil tårner sig op over alle, men de højeste blomster. Ubestemte tomatplanter ikke har et sæt vækstmønster ; de fortsætter med at vokse , indtil du trække dem op eller koldt til sidst dræber dem . Determinate tomater, eller busk tomater , stop vokser med en forudbestemt størrelse og begynde at producere tomater. Den bestemte tomatplanter gøre det bedre i blomsterbedet , fordi de fortsat er en anelse kortere end ubestemte sorter. De fleste arvestykker er ubestemt. Den bestemte sorter reagerer godt på beskæring , så du kan styre , hvor højt planten får
sollys

Tomater brug for masser af sollys - . Og højere blomster , sådan som solsikker , echinacea og kloden tidsel , kan blokere solen. Find tomatplanter i blomsterbede med korte sort planter eller planter, der vokser i samme højde som dit tomat sort. Hvis du ser tomatplante vokser høj og ranglet , kan anlægget ikke får nok sollys . Enten transplantation tomatplante straks eller flytte anlægget forårsager problemet.
Vanding Krav

Når du plante tomater i blomsterbedet , vælge blomster, der har brug for samme vanding krav. Tomater har brug for masser af vand, men nogle planter kan dø af for meget . En soaker slange direkte ved siden af ​​tomatplante kan afhjælpe våde rødder i andre blomster i haven. Du kan også vælge at vande tomatplante adskilt fra resten af haven, hvis blomsterne foretrækker en mere tør atmosfære.
Nødvendige næringsstoffer

Companion planterne vokser godt sammen, fordi de begge ikke behøver alle de samme næringsstoffer for at overleve. Tomater brug for masser af nitrogen for korrekt frugtudvikling . Blomstrende planter har brug for kvælstof for at producere blomster og mørkegrønt løv . For denne særlige næringsstof , tilføje det som nødvendigt for at jorden, når du plante i haven . Du kan vælge at dyrke dine tomatplanter i containere , og placere containere rundt blomsterbedet . Med container voksende, blomsterne få de jordens næringsstoffer , og tomat -feeds fra de næringsstoffer i beholderens jord.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com