# >> Hus Have > >> Garden & Lawn >> jord >>
Hvad er skæbnen for Ammoniak i Jord
? Ammoniak er en fælles landbrugs gødning komposteret af kvælstof og brint. Ammoniak leverer en plante - tilgængelige form af kvælstof , som er afgørende for plantesundheden . Ammoniak er dyre og farlige. Forstå, hvad der sker med den i jorden for effektiv forvaltning. Ammoniak

En særlig plov gælder gødning ammoniak til landbrugsjord . Metal tænder åbne jorden, gør det muligt at tillade flydende ammoniak indsættelse. Når det kommer ind i jorden , ammoniak bindes med lille ler og organisk stof partikler. Bakterier omdanner ammoniak til nitrat i tid. Under konvertering er tre hydrogenioner tabt i jorden løsning, som gør jorden mere sure . Nitrat er en brugbar form af kvælstof til planter, men det er også vandopløselige og let udvaskes fra jorden.

Plant Brug

Planter tage op ammoniak mineraliseret til jord partikler og konverterede nitrat gennem deres rødder. I naturen meget kvælstof optages af planterne vender tilbage til jorden, når de dør. Da afgrøderne høstes , er kvælstof tages fra den cyklus og skal udskiftes .
Kvælstoftab

Når ammoniak konverterer til nitrat , regn eller vanding opløser det, og det dræner fra jorden. Ved brug af ammoniak som gødning , teste jorden først for næringsstof niveauer . Tilføj så meget ammoniak som anbefalet af jord - testlaboratorium . Anbefalingen tegner sig for ammoniak tilbøjelige til at konvertere til nitrat og udvaskes fra jorden. Overfertilizing er dyrt, forårsaget forurening og skader afgrøder.
Forurening

nitrater fra ammoniak gødning udvasket fra jorden kan forurene grundvandet . Kvælstof forurening forårsager blå baby syndrom. Jord med en høj procentdel af ler er mindre gennemtrængelig for vand og kan blive udsat for erosion . Surface jorderosion bærer væk nok nitrater og forurener grundvandet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com