# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Når kål Roses i Season
?

I private haver , blomstrende sæson for kål roser varierer fra klima og endda fra år til år. De generelt blomstrer april til maj eller juni . De er en & quot; gammel rose & quot; og generelt blomstrer kun én gang pr sæson. Kål roser ( Rosa centifolia ) vokse i US Department of Agriculture zoner 4a gennem 9b. Blomsterhandlere overveje kål roser i sæsonen fra forår til det tidlige efterår . Det er især nyttigt at vide sæson for kål roser , når de planlægger blomster til et bryllup eller andre særlige begivenhed .
Kål Rose Timing Issues

Den nøjagtige blomstrende periode for kål roser varierer. Selv om de generelt blomstrer i foråret , nogle steder de normalt topper i midsommer . Den blomstrende periode kan variere meget fra år til år på grund af klimatiske faktorer , selv når de passes af professionelle gartnere. For bestilling af speciel - event blomster, temmelig lang blomstrende sæson af blomsterhandler kål roser gør dem en relativ bargain. De er stadig i sæsonen, når foråret blomster er på en præmie . Disse roser har en stærk duft ; undgå at bruge dem som tabel blomster, hvis nogen af ​​dine gæster er følsomme over for blomsteragtige dufte.
Kål Rose Egenskaber

Kål roser , også kaldet Provence roser, producerer et væld af kronblade. Buske vokse op til 48 inches høj og skal være anbragt 36 til 48 inches fra hinanden. De vokser ømtålelige stokke , og vægten af ​​deres blooms forårsager stokke til at bøje udad, så at give dem masser af plads mindsker risikoen for knuste blomster. De kræver fuld sol til at udføre deres bedste og foretrækker en jordens pH på 6,1 til 7,5. Vand dem dybt at tilskynde dyb rodudvikling og sund vækst. Regelmæssig vanding hjælper dem med at udføre deres bedste.
Fodring for Blooms
< p> Sund kål rosenbuske rakte en overflod af usædvanlig stor rose blomstrer . Gød kål roser med gødning formuleret til roser, normalt mærket rose gødning . Vande roserne dagen før befrugtende for at mindske risikoen for at brænde rosenbuske . Påfør gødningen månedlige når temperaturen er mindst 55 grader Fahrenheit , generelt APR-AUG . Flyt barkflis og drys 3/4 kop granuleret gødning omkring dryp linje - omkredsen af ​​buskene vækst. Rake gødningen let ned i jorden med fingerspidserne. Vande roserne igen. Stop fodre dem i midten af ​​august for at forberede dem til vinterdvale .
Beskæring for Blooms Salg

Kål roser blomstrer på sidste års træ. Beskære dem i slutningen af deres blomstrende sæson , generelt i løbet af sommeren, afhængigt af lokale forhold . Rene beskæringssaks med husstand desinfektionsmiddel mellem buske for at reducere risikoen for at overføre eventuelle skadedyr eller sygdomme. Beskær korte stokke med omkring 2 inches, og skar en tredjedel af længden af ​​lange stokke . Beskær off eventuelle døde , forvrængede eller svage stokke . Gøre cut på den sunde del af sukkerrør , en tomme under det angrebne område.

Hus Have © have.989214.com