# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Hvordan laver Roses Open
Hvordan laver Roses Open . Roser kommer i mange forskellige farver og sorter. Men hvis dine roser ikke vil åbne, får du ikke fuldt ud at nyde den skønhed, disse blomster besidder. Må ikke bekymre dig , fordi der er et par tricks, der vil hjælpe dig med at afgøre, hvordan man bede dine roser til at åbne op til en fuldt flor. Instruktioner
Gør Cut Roses Open Up
1

Skær rosen stilken på en diagonal og straks nedsænkes den friske afskårne stængel i lunkent vand, der har en plante eller blomsterarter konserveringsmiddel blandet i det. Lav din egen blomstret konserveringsmiddel , hvis din blomsterhandler ikke levere en. En lille mængde (ca. 1/8 kop) af citron - lime soda og en spsk. sukker opløst i lunkent vand er en god erstatning blomstermotiver konserveringsmiddel.
2

Flyt rosen til et sted med sol , indtil blomstre starter. Vær sikker på ikke at udsætte rosen til for meget varme i processen. Når opløbet er begyndt at åbne op, flytte rosen tilbage uden for direkte sollys .
3

Brug et trick mange blomsterhandlere bruger på frisk afskårne knop stængler. Efter at have afsluttet retninger angivet i trin 1 og 2 , blomsterhandlere undertiden dyppe lederne af knopper i vand. Derefter placere hele hovedet af rosen i en plastikpose og flytte til en solrig placering indtil rosen blomstrer eller opløbet begynder at åbne .
Gør Voksende eller Uncut Roses Open
< br > 4

Tjek din rosenhæk at se om det står i vand, der ikke er tømt korrekt. Omdirigering vandstrøm eller mindre vanding kan være nødvendig for at hjælpe de voksende og blomstrende betingelser i din rosenhæk .
5

Kig nøje på din rosenhæk for at se, om der er nogen tegn på sygdom , svamp eller insekter . Hvis ja, tage et udsnit af din rose til din have specialist til at købe de relevante fungicider eller skadedyrsbekæmpelse at rette problemet . Blooms bør begynde vises efter planten er blevet rask igen.
6

Kontroller jorden i den rette pH niveauer, hvis din steg knopper endnu ikke har åbnet . Hvis pH-niveauet er for højt eller for lavt rosenhæk kan ikke være i stand til at indtag egnede næringsstoffer fra jorden og gødning til at producere knopper , der vil åbne eller blomstrer ordentligt. Har din havejord testet af din have specialister til pH-niveauer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com