# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Hvordan man dyrker en Rose Bush Fra en Clipping
Roser i dag er lige så dyrt at købe som voksne planter , og kan ikke være den slags rose det, som du søger . De mere populære rosenbuske har blomster med flere og flere kronblade. Desværre er dette skift ofrer duften af rosen . Brug denne teknik , så alt du behøver er en stilk klipning for det ønskede anlæg. Med kun vand kan du begynde at dyrke rosen , som du har ledt efter for.Things du har brug
Rose klipning
Klar vase myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 < p > Kom din rose klipning . Det bør være 4-6 inches lang.
2

Fyld en klar vase med vand og rosen klipning i vasen .
3

Vent fire til seks uger. I denne tid , skal de små rødder begynde at danne ud af bunden af ​​klipning . Sørg for at forsigtigt tilføje rent vand hver par dage.
4

Når de nye rødder er tre til fire inches lang, fjerne rosen fra vase og omhyggeligt plante rosen i en lille gryde . Hvis rosen har været inde i den periode, forankring proces , kan det være bedst at holde busken inde i et smukt lys område for at undgå, at planten gå i chok .
5.

Vand rosen dagligt. Efter et par uger små blade skal begynde at danne den nye rosenhæk . Hvis det er varmt nok planten kan flyttes udenfor. Sørg for at placere rosen i et beskyttet område .
6

Tendens rosen , indtil det er klar til at plante i haven. Afhængig af hvornår den klipning startes første gang dette kunne tage tre eller fire måneder i foråret og sommeren eller op til et år, hvis påbegyndt i vinteren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com