# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Hvordan man tager sig af Roses
Roser er en af ​​juvelerne i haven verden. Der er så mange forskellige sorter af roser og så mange forskellige metoder , der steg avlere bruger til at gøre deres roser bedre end alle andres. Der er nogle generelle trin, som vil sikre, at dine roser vil være en dejlig tilføjelse til din have. Ting du skal
Gødning
Insektmiddel
fungicid
Vis Flere Instruktioner
1

Sørg dine roser er plantet i et område, der får masser af sol . Roser elsker sol. Check med din gartner og finde ud af hvilken type af sol din bestemt race af roser kræver . Nogle roser kan have brug for delvis sol , og hvis du lægger dem i fuld sol , kan du finde deres liv vil være meget korte.
2

Når du vander dine roser , ikke får vand på bladene . Vande dine roser direkte ind i deres jord med en vandkande. Roser med våde blade er tilbøjelige til svampeinfektioner. Du ønsker måske at behandle dine roser med et svampemiddel til at sikre mod denne fælles rose lidelse.
3

Feed dine roser . Roser kræver fødevarer. Brug kun vegetabilske fødevarer lavet specielt til roser. Nogle gartnere kan have deres egne hemmelige opskrifter , kan du ønsker at eksperimentere med dine egne. Når foråret vækstsæsonen begynder bør du begynde en regelmæssig fodring program for dine roser . Følg Pakkeinstruktioner på kommercielle produkter i nøje for at undgå at brænde ud af dine roser.
4

holde bugs væk. Insekter er et fælles undergang for roser. Roser med bug spist blade og kronblade er bare ikke attraktivt . Nogle rose maden indeholder en indbygget insekticid eller du kan periodisk spray på en rose -safe insektmiddel. Vær sikker på at bære en ordentlig sikkerhedsudstyr , når håndtering af enhver form for kemikalier.
5

Installer barkflis i jorden omkring dine roser. Barkflis er meget vigtigt for at opretholde den rette jordfugtighed for dine roser , og det beskytter også rødderne under kolde snaps. Enhver form for naturlig barkflis vil fungere godt for roser.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com