# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Sådan Winterize Roses Uusing Minnesota Tip Method
Roser er et klassisk element til en formel haven, men mange sorter er ikke hårdfør nok til at overleve vinteren i køligere klimaer i det mindste ikke uden noget hjælp. Forskere ved University of Minnesota har udviklet en metode , der er kendt som Minnesota Tip , for at få ømme roser gennem koldeste vintre . Roser skal tippes efter der har været et par hårde fryser, normalt omkring midten af ​​oktober. Ting du skal
Tender roser
Twine
Skovl
spading gaffel
Lime svovlindhold spray eller andet fungicid (valgfrit)
Jord
Barkflis , såsom blade eller halm
Stake eller flag myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sørg jorden er fugtig og brugbar . Hvis der ikke er tilstrækkelig regn, vand roserne godt for to eller tre dage før du planlægger at tip dem .
2

Brug sejlgarn til at binde rosen stokke sammen for at gøre dem mere kompakte og lettere at håndtere.
3

Med skovl, grave en grøft startende i bunden af ​​rosenhæk og gå så langt som bushen er højt ud . Renden skal være så dybt som den bundne rosenhæk er bred.
4

Løsn jorden rundt rosenhæk med en spading gaffel . Vær omhyggelig med ikke at bryde eller beskadige nogen større rødder.
5

På dette punkt, kan du anvende kalk svovl spray eller andet fungicid at forhindre svampevækst og beskytte rosenhæk under dvale . Følg altid instruktionerne omhyggeligt , og brug forsigtighed ved anvendelsen af kemikalier.
6

forsigtigt tippe rosenhæk i renden , du har gravet . Må ikke bekymre dig , hvis nogle af rødderne løsne sig fra jorden. Dette er normalt .
7.

Bury hele rosenhæk med mindst tre til fire inches af jord og bunke mindst atten inches af barkflis , såsom blade eller halm , over højen .

8

Mark stedet med en stav eller flag , så du nemt kan finde den igen i foråret.
9.

Vent jorden er optøet i foråret at begynde at hæve dine roser . Fjern barkflis omkring 1. april og den 15. april , kan du forsigtigt løfte roserne ud af renden med en spading gaffel . Fjern sejlgarn, genplante rosenhæk og vand det godt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com