# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Hvornår skal Gød Roses
Gødning for rosenplanter indeholder tre primære ingredienser : nitrogen til at stimulere grøn vækst , fosfor til at øge blomster produktion og rodvækst , og kalium at hjælpe planterne modstå sygdom og kulde. Hvis du er ordentligt har forberedt jord til din nyplantet rosenhæk , er det bedst at vente til efter den første flush af roser før befrugtende . Etablerede rosenbuske kræver befrugtende i foråret, før de første knopper vises. Ting du skal
kunstgødning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Besøg din lokale planteskole eller havearbejde butik for at købe en kemisk gødning, der er 5 procent kvælstof , 10 procent fosfor og 5 procent kalium. Dette kan kaldes 5-10-5 . Forbered dig på at gøde din modne rosenbuske , før de begynder at spire i foråret. Hvis du er plantning af nye rosenbuske , vente til efter deres første knopper vises før befrugtende .
2

Skrab en halv kop af gødningen ( per plante) i jorden. Hvis jordområde er stærkt mulched , drys gødningen jævnt over toppen af ​​barkflis og vand grundigt. Gør dette til din etablerede rosenbuske i foråret , før de opløbet . Skrabe er skrabning og bryde op muld med en lille rive eller murske , således at blande jord og gødning uden at forstyrre rødderne.
3

Skrab en kvart kop af gødningen ( per plante ) i jorden omkring nye og etablerede rosenbuske efter den første bølge af roser er gået. Hvis jorden området er stærkt mulched , drys gødningen jævnt over toppen af ​​muld og vand grundigt.
4

Skrab en kvart kop af gødningen ( per plante) i jorden omkring nye og etablerede rosenbuske i midsommer . Hvis jorden området er stærkt mulched , drys gødningen jævnt over toppen af ​​muld og vand grundigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com