# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Sådan fodrer roser bananskræller
Er dine bananer drejning plettet og sort ? Må ikke smide dem væk ; give dem til dine roser . Økologiske gartnere ved, at roser elsker bananer næsten lige så meget som aber gør. Bananerne er en naturlig kilde til kalium , der hjælper roser til at trives . Selv roser, der kan være sølle og kæmper gavn af en banan snack . Det bedste er, at du ikke behøver at smide skræl i kompostbunken ; du kan fodre dem til dine roser på flere forskellige måder . Ting du skal Gammelt banan eller banan peelsShovelGarden trowelBaking panKnifeBlenderFunnel Gallon containerSpray flaske ( 1 til 1,5 pts . )
Vis Flere Instruktioner
1

Plant eller omplante en rose med bananer . Grave et hul, der er større end rodklumpen . For nye roser, er det som regel omkring 2 meter dyb og 2 meter bred. For transplanterede roser , kan det være større ; den vil afhænge af størrelsen af ​​rodklumpen . Placer en mindst én hel banan i hullet , derefter plante rosen , som du normalt ville.
2

Bury en gammel banan ved siden af ​​rose. Grave ned omkring 4 inches ; dybden er ikke for rosen , så meget som det handler om at forsøge at begrave frugt dybt nok til at afskrække banan -elskende væsner - ligesom hunde, jordegern eller egern - grave din rose. Du kan holde hele banan i hullet eller bryde det op i stykker og begrave det omkring rosen . Du kan også plante bare bananskræller denne måde.
3

bage bananskræller at fremskynde nedbrydningen . Placer skræl på en bradepande i en 350 - graders ovn og bag dem , indtil de er sprøde. Lad dem køle og bryde dem i stykker . Grave rundt rosen og plante de bagte stykker .
4

Accelerate bananens nedbrydning ved at gøre banan mos . Stick gamle bananer i fryseren. Når frosne, fjerne den brune tip fra banan og skåret i stykker - skræl og alle - i en blender . Blend banan , indtil det gør en mask . Grave rundt rosen og skeen mask i hullet .
5

Lav en banan - puré styrkende for rosen . Frys gamle bananer. Fjern den brune tip fra den frosne banan og skære det op i en blender. Placer nok vand i blenderen til at dække banan. Blend på indstillingen " flydende " . Hæld denne puré i en gallon beholder ( som en gammel mælk container) ; du måske nødt til at bruge en tragt , hvis beholderen har en lille mund , ligesom en mælkekande . Afslut fylde gallon beholder med vand , lægge låg på det , og ryst den for at blande. Hæld puré tonic på bunden af rosen og den omgivende jord . Brug en banan for hver gallon tonic og brug 1 gallon tonic på hver rose .
6

Make banan - skræl likør . Skær op skræl af en banan i en sprayflaske og dække skræl med varmt vand. Sæt låget på flasken og lad i 2 uger. Skræl vil gære . Spray rosenbuske med denne væske .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com