# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Sådan Gør Winter Rose Care eller Beskyttelse Tree Roses i Winter
Beskæring roser til vinteren er blot én vinter rose pleje rutine. Hvis du er heldig at bo i et mildt klima region, kan du ikke give meget hensyn til at beskytte dit træ roser fra vinterkulden . Men hvis du bor i regioner 6 og 7 eller koldere , vil du ønsker at winterize dit træ roser. Instruktioner
1

bestemme, hvilken region du befinder dig i. En måde at gøre dette på er at tjekke med USDA Plant Hårdførhed Zone Map . Et link til deres hjemmeside er inkluderet i Resources.
2

Trim toppen af ​​dit træ steg til en 10 til 15 tommer krone , hvis du bor i region 6 eller 7 .

3

Wrap stammen (herunder indsats) i stilk - indpakningspapir . Så regnen ikke vil gennemsyre indpakning, overlapning fra bunden op . Wrap indtil lige sukkerrør tip er udsat for.
4

Staple en cylinder af tagpap omkring stammen , og wrap Jute dækker over træet top , hvis du bor i zonerne 3 til 7 . Men først, Mound komplet trin 1 , 2 og 3 . jorden omkring bunden af ​​træet , så det er omkring 8 inches høj.
5.

Bury træet , hvis du bor i frost zoner af 3 eller 4, og ikke gøre trin 3 & 4 . gør dette ved at løsne jorden i en halvcirkel omkring tolv inches fra træets basis , på den modsatte side af , hvor træet vil fastsætte . Skub en spade ned nær rødderne , dybden af bladet og rock kniven frem og tilbage for at løsne rødderne. Du ønsker at befri rødderne , ikke udsætte dem. Efter fjernelse af træet ejerandel , bøje træet til jorden, og grave en fordybning i jorden for stokke til at lægge. Fastgør træet ved at indsætte cross pløkker i jorden. Dæk med jord og mark , så du kan finde det!
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com