# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Sådan Plant Double Knockout Roses
Knockout roser er virkelig en rose til at elske . Den enkelte Knockout Rose du elsker Double Knockout Rose sætter dig på sky ni . De gør din blomsterhave ligne de store haver i den velhavende , der har en stab af gartnere til at nappe hver stængel . The Double Knockout er så nem at dyrke . Den lave vedligeholdelse og modstandsdygtighed over for sygdomme gør din have Kommunalret grøn. Det er ikke nødvendigt sprays. Du kunne grave et hul sætte dem i jorden og th Double Knockouts vil vokse og blomstre , men med lidt omhu knock outs vil udføre ud over forventningerne . The Double Knockout vil give dig dobbelt udseende til prisen. Ting du skal
sted at plante roser
Knockout rosenbuske
Barkflis
Gødning
Skovl
Vis Flere Instruktioner
1

Beslut on location . De nyere sorter af Knockout Roses vil vokse godt i skygge samt fuld sol. Så for så svært at dyrke planter sted i din værftet , Double Knockout Rose er ideel. De Dobbelt Knockout Roses kommer i rød eller mørk pink med en lys rosa i en semi -double rose .
2

Forbered jorden . Tag en skovl eller hakke og løsne jorden . Tilføj muld og gødning. Følg anvisningerne på gødning taske. Jord skal vendes og arbejdede til omkring to meter ned i jorden. Nu er din seng er klar til at plante din Double Knockout Roses
3

Figur antallet af buske , du behøver. For de bedste resultater , du har brug for en busk hver 3 meter og et minimum af tre buske. Dette er en gang , at mere er bedre . Buskene vil vokse cirka 3 meter bred og tre til fire meter høj. Køb sunde buske. Hvis det ikke ser sundt det normalt ikke . De fleste online planteskoler garanteret deres anlæg .
4

grave et hul omkring 20 inches dyb og 18 inches lang . Put omkring to inches af barkflis i bunden. Fjern buske fra beholdere . Placer busk i midten af ​​hullet. Må ikke crowd rødder. Hvis hullet er ikke stor nok gøre større. Fyld med barkflis . Tilsæt vand omkring bunden af ​​planten. Jiggle plante mens vanding for at sikre luft er ude af jorden. Jorden omkring planten vil synke . Fyld med barkflis , så jorden er selv med jorden. Pat ned barkflis , så det vil holde plante lige.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com