# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Hvordan man dyrker en Rose Bush Fra et Bud
Ved hjælp af en enkelt rose opløbet til at vokse en rosenhæk er en enkel og nem måde at starte din have eller tilføje til det. Denne metode rose plantning er også en penge saver, da transplantere hele rosenhæk kan være mere tidskrævende og dyrere end blot at bruge en enkelt knop . Hvis du er en ivrig rose elsker, vil disse instruktioner arbejde med mange forskellige rosensorter , så du kan oprette en fuld rosenhave med blot et par knopper. Ting du skal
Rose Bud med stilk fastgjort
Chopstick eller strikkepind
Hammer
Lille kniv
Handsker
Hormonbehandling pulver behandling
Stort glaskrukke
Vand < br >
Vis flere instruktioner
Dyrke Bud
1

Lav et hul i jorden til at placere stilk opløbet ved hjælp af en spisepind eller strikkepind . Brug en hammer til pund spisepind eller strikkepind i jorden , hvis jorden du plantning i er virkelig tæt.
2

Foretag flere små snit i stilken af ​​rosenknop hjælp af en lille kniv mens iført handsker . Glat hormon pulver over hver lille snit.
3

Placer rose opløbet stamceller ind i det hul, du har lavet i jorden. Skub stilken så dybt og sikkert ind i hullet som muligt , at få opløbet så tæt ned til jorden som du kan.
4

Placer en krukke over rosen opløbet. Dette vil beskytte rosen opløbet fra vejrliget , mens det vokser.
5.

Vand opløbet regelmæssigt, hvis du plantede det i løbet af sommeren. Hvis du planter rosen knop i løbet af efteråret , men bare vande rosen opløbet gang og derefter overlade det alene indtil foråret . Tag krukken , når du ser ny vækst.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com