# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>
Hvordan at pode Rose Planter
En nøgle til en sprudlende og konsekvent rosenhave er at finde steg planter , hvis rødder og voksende vaner er befordrende for din klimazone , jordbundsforhold og miljøfaktorer . Graft steg planter sammen for at kombinere en egnet grundstamme med blomstrer fra en række ikke - hårdføre roser. Dette opnås ved at skære et stykke af stilk fra din ønskede rose blomstre og skyde den ind et snit på grundstammen steg så de to vokse sammen . Efter transplantatet vokser for en sæson eller to, stængler af den gamle grundstamme kan skæres væk , og det podede rose overtager kontrollen. Mest steg vinsmagere er forenelige med hinanden , så længe du gifte transplantatet med rod bestand, der er hårdføre og kompatible til din zone. Ting du skal
Cloche , klar plast posen eller flasken hoteltilbud Podning tape eller voks
Beskæftigelsesmaterialer hormon pulver
Knife
Secateurs KAYAK Isopropylalkohol hoteltilbud Steril gaze eller bomuld < br > Misting flaske myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

steriliseres skæreudstyr med isopropylalkohol og en steril vatrondel eller gaze pad.
2

Skær en knop graft fra rosen plante, du ønsker at blomstre med en skarp , ren kniv . Opløbet er altid lige over bladet knude . Sørg for, at din graft cut har mindst 2 knopper. Skær den nederste kant af implantatet i en mejsel eller en skruetrækker v- form. Sæt graft brik på en ren overflade og tåge med vand.
3

Skær et hak i stilken af ​​grundstammen steg plante med din kniv på omkring en 100 -graders vinkel til at modtage det punkt i podede opløbet stykke .
4

Skub graft i snittet på grundstammen så langt som det vil gå, indtil lun .
5

hurtigt wrap graft område stramt med podning tape. Hvis du bruger podning voks , blødgøre den i hånden og forsigtigt klemme den formbare voks til at omringe og sikre graft. Mist vand på anlægget , indtil det er fugtigt , men ikke dryppende våd .
6

Placer podede planter i et klart glas haven cloche , uden for direkte sollys i en relativt køligt sted. Alternativt , dække den med en klar plastikpose eller plastik sodavandsflaske med bunden skåret af. Dette vil hjælpe med at holde luftfugtigheden niveau nær 99 procent og reducere belastningen på protesen . Lad graft til at sidde uforstyrret , for 4-7 uger.
7

igen akklimatisere den nye rose over seks dage. Lav et lille hul i den beskyttende beklædning på den første dag efter ventetiden er op, så et par huller andendagen og et par mere den næste. Hvis du bruger en Cloche , kan du fjerne det for en time den første dag , to timer anden dag osv. Efter seks dage vand rosen , forlader det i sin skyggefuldt sted for en anden uge . Du kan nu placere rosen i solen, genplante det og gøde .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com