Skal jeg skære ned klatreroser i efteråret
? Klatreroser har både kontinuerlig og enkelt blomstrer sorter. Klatreroser kræver nøje planlagt beskæring for at fjerne det gamle træ , og samtidig fremme nye skuddannelse fra de vigtigste stokke . Korrekt beskæring former planten , fjerner syge portioner, og øger styrken af anlægget. Time Frame

Skema beskæring af repeat - flor klatreroser i foråret før ny vækst vises. Beskære enkelt bloom klatrere efter blomstringen slutter. Beskære skud og stokke for at fremme horisontal vækst på espalier eller lysthus . Tag et øjebliksbillede af din klatrerose på højden af ​​sommeren for at hjælpe dine beskæring indsats det følgende forår.
Nødvendig beskæring

Prune unge klatreroser så lidt som muligt at tilskynde til horisontal vækst af stokke . Begræns beskæring til fjernelse af syge eller døde stokke . Udfør vedligeholdelse beskæring af denne type til enhver tid at begrænse eksponeringen over for skadedyr og sygdomme i de døde /døende grene af klatrerose .

Overvejelser

Undgå større beskæring i det sene efterår for at reducere stimulation til anlægget. Beskæring fremmer ny vækst i hele planten. Dette flush af ny vækst er modtagelig at falde frostskader. Begræns falde beskæring til fjernelse af sygt eller døende dele af planten.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com