Klatring rosensorter
Klatreroser er tilgængelige i alle rosensorter . De generelt producere blomster ligner deres busk modstykker. Mange typer af roser , der sælges som busk sorter kan trænes til at vokse som klatrere. Hvis rosenhæk vokser naturligt lange stokke eller stængler , kan de bøjede sig ned , når de er stadig ung og smidig , så spidsen rører jorden . Dette bevirker, at Bush til at sende sideskud , der kan anbringes på et espalier eller anden støtte struktur. Miniatures
Miniature klatreroser kan dyrkes som krukkeplanter .

Miniature klatreroser generelt vokse til cirka 10 meter høj , afhængigt af sorten . Blomsterne varierer i størrelse fra 1/4 til 2 inches i diameter , kan være enkelt eller dobbelt form og næsten enhver farve eller kombination af farver . Klatring Jordskælv producerer dobbelt danner blomster, der er hvide til cremefarvet med røde striber. SAVaclend Rainbows End producerer dobbelt danner opblomstringer , der starter ud lys gul med rød rundt om kanterne og slå orange- rød og til sidst rød som blomsten modnes. Størstedelen af ​​miniature klatrere vokse på deres egne rødder , i modsætning til at blive podet på roden lager. Det gør dem lidt mere kulde tolerante end andre typer af klatreroser .
Hybrid Teas
Hybrid te klatreroser producere én blomst pr stilk.

hybrid te klatreroser generelt nå en højde på 10 til 12 fod. De tilbyder den samme store 3 - til 4-tommer dobbelte blomster som ikke- klatring hybrid te i en række forskellige farver og farvekombinationer. Lynn Anderson sort har hvide blomster , som er dybt kanter i mørk pink. Den Sombreuil kultivar tilbyder rene hvide blomster og Eden Rose sorten er en solid dyb pink farve. Hybrid te klatrere er ikke så koldt hårdfør som miniature klatrere. De kan dyrkes med succes i kolde nordlige klimaer , men kræver beskyttelse mod temperaturer under frysepunktet .
Storblomstrede
storblomstrede klatreroser kan være en farve eller en kombination af farver.

storblomstrede klatreroser varierer ganske lidt i modne plante og blomstre størrelse. Den Meiroupis Colette sort forbliver temmelig kort , nåede en moden højde på kun 5 til 7 meter med 3 - til 3 1/2-inch diameter pjusket dobbelt - formular lyserøde blomster. Lawrence Johnston sort når en moden højde på 20 til 25 fod med 5- tommer diameter semi-dobbelte gule blomster . Meiroupis Colette er mere kold hårdfør end Lawrence Johnston. Der er også sorter til rådighed , der producerer en enkelt formular blomster. Som med andre klatring rosensorter , blomstre farvevalg er talrige.
Polyantha
Polyantha klatreroser kan være forskellige nuancer af lilla.

Polyantha klatreroser er gammeldags roser dateres tilbage til 1800-tallet. De har lille 1 - til 2 -tommer blomster, der er produceret i bundter , i modsætning til en enkelt blomstre pr stilk. Blomsterne kan være kan være enkelt , semi- dobbelt eller dobbelt i form, i forskellige nuancer af pink, orange, gul, abrikos , rød, hvid eller en kombination af farver. Den Klatring Mademoiselle Cecile Brunner sort producerer bleg pink dobbelt danner blomster, der er 1 1/2 inches i diameter og vokser til en højde på 15 til 20 meter høj. The Fairy forbliver lidt kortere, nåede en højde på 5 til 12 meter , og producerer lyserød dobbelt formular 1 -tommer blomster.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com