# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>
Hvordan laver Falske Rocks
Forestil dig at være i stand til at gøre falske klipper, der ser ægte . Du kan lære at lave kunstige klipper og bruge dem indendørs eller ud . Falske landskab sten kan være dyr , men at gøre dem selv er nemt og sjovt . Ting du skal
Styrofoam eller skum spray isolering
bred rulle plast mesh tape
malertape
1 pose flise injektionsmørtel
fuger farvetone myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner < br > Hvordan laver kunstige klipper
1

Brydbare stykker af Styrofoam at tjene som hovedparten af ​​din klipper . Hvis du bruger plader af Styrofoam , kan du stable dem sammen for at gøre dem større. Må ikke bekymre dig om formen ; virkelige sten kommer i alle former og størrelser, så bør falske landskab klipper .
2

Prøv at bruge spray skum . Anvendes i isolering eller tag reparationer dette produkt ekspanderer og tørrer til et skum og er let at male på . Spray nogle på et ark vokspapir til nem fjernelse og en flad bund overflade, der er perfekt til at gøre en falsk klippevæg til din pejs eller til klatring .
3

Dæk dine Styrofoam klipper med selv -klæbende plastik eller glasfiber mesh således at fuger har en overflade til at overholde. Du er næsten færdig gøre dine falske landskab klipper.
4

Bland nok injektionsmørtel til at dække dine falske klipper. Begynd slathering injektionsmørtel på ydersiden af ​​klipperne. Vær sikker på at følge producentens anvisninger for toning din fuger . Når du er færdig, vil alle ønsker at lære at lave kunstige klipper .
5.

Undersøg den ydre overflade af dine falske landskab sten efter de har tørret. Sørg for at udfylde eventuelle revner eller grimme gruber .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com