# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>
Hvordan man laver en simpel Rock Garden
En sten haven strukturer plads og tilføjer en tiltalende, lav vedligeholdelse værftet funktion. En simpel rock haven design kan ekko naturen , hvilket giver et areal på ro. En klippehave uden planter, eller inkorporerer tørkeresistente planter , sparer vand og arbejdskraft. Rocks tilbyder en vifte af farver og tekstur, så du kan fremmane en flodseng , en ørken , en alpin trail, en zen garden , en strand eller næsten enhver fysisk eller konstrueret indstilling, du foretrækker. Den plads du har til rådighed, og klipperne , du vælger kan guide dit design. Ting du skal
Shovel
Rocks i forskellige størrelser
Planter (valgfrit)
Pottemuld (valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
Basic Rock Garden of < br > 1

Arranger klipperne i et tiltalende design. For eksempel placere en gruppe på fem store sten i det bageste hjørne af gården og oprette grupper af tre mellemstore sten i et tilfældigt mønster omkring dem.
2

Udfyld området med mindre sten, grus eller groft sand . Rive sandet i mønstre giver en zen have virkning; grus fungerer som en ukrudtsplante barriere .
3

Tilføj højde til din simple stenhave ved at skabe en jordhøj for en bakke, eller bruge en bjergskråning på din ejendom for at indlejre sten i. Dig et hul en tredjedel af højden af ​​rock og sørg for at sæde rock fast , så det vil forblive på plads . Dette giver et naturligt look til større sten i en klippehave . En stigning af sten fungerer godt for en urt eller saftige haven eller for små blomster .
Tilføjelse Planter
4

Hæld jord mellem klipperne for at skabe naturlige kløfter til dyrkning af planter . Lav et lille hul i jorden med fingrene. Plant en lille plante eller mos i jorden.
5.

Tryk jorden forsigtigt og fast omkring planten . Plant iøjnefaldende eller hængende planter nær toppen af ​​rock haven og kortere planter nær bunden af ​​klippen gruppering .
6

Vand planterne med det samme. Moss haver fungerer bedst, når der er mindst delvis skygge og masser af fugt. Sukkulenter gøre et godt valg for en lav - vand haven.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com