# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>
Kunstig Rock Water Features
Kunstige sten er kommet en lang vej , ser meget realistisk i dag . Deres funktioner i en gård har mange forskellige fordele. Kan bruges til nogle klipper at dække udendørs højttalere , mens andre bruges i udendørs vandfald. Uanset hvilken område du muligvis bruge kunstige klipper , er der mange muligheder for at bruge disse livagtige og normalt billige alternativer til virkelige klipper. Kunstig Accent Rock Features

Kunstige rock- funktioner kan bestå af mange forskellige former, størrelser og teksturer. Et af de mere populære rock- accenter er højttaleren dækning, en kunstig hule sten , der kan dække dine udendørs højttalere til at give en naturligt udseende føler, at din udendørs område. Højttaleren musik let dispergeres fra klippen , som det normalt vil have en afskærmet cirkel. En anden kunstig sten accent idé kan være sten , der er placeret til at fremhæve et haveområde . Nogle haver ser bedre med en stor kunstig kampesten i midten , som regel en hilsen til en mere bjerg -inspirerede haven design.
Kunstig Rock Opbevaring

Kunstige sten kan også bruges til opbevaring . Mest kunstige sten kan bruges til at gemme havearbejde varer udendørs under de hule sten. Disse kommer i forskellige størrelser og former til at gemme forskellige materialer ; disse kunstige opbevaring ideer er en hjælpsom måde at skjule haveredskaber. Der er også nogle succesfulde værktøjer til at dække over de eyesores i din værftet. Du kan også beslutte at anvende kunstige klipper i din swimmingpool eller baggård springvand . I denne henseende brugerdefinerede rock- designs er bedst .
Kunstige klipper Sammensætning

Kunstige sten kan bestå af mange forskellige materialer og kommer i forskellige farver. De fleste hule kunstige klipper er lavet af glasfiber. Den glasfiber er lettere og tyndere , let til at transportere de kunstige klipper. Andre sten kan faktisk være lavet af genbrugt asfalt og er farvet med forskellige malinger og /eller pulver til at gøre asfalten ser realistisk . De kunstige asfalt sten kan være let at gøre dig selv , men ikke de er hule , og de kan være meget tunge at transport.Colors i alle kunstige klipper omfatter sandsten , grå, lichen dækket , mørk brun eller endda rød . Tage overvejelser de indfødte omgivende klipper til at vælge den mest hensigtsmæssige klippe farve til din værftet.
Kunstig Rock Water Features

Du kan beslutte, om en kunstig sten vandfald , dam eller andet vand funktion. En kunstig sten vandfald er normalt bruges til at skabe en lille , veldesignede vandfald , der dirigerer vand ned et i forvejen dannet hul af vandfaldet . De kunstige klipper er bedre skjult af vandet, samt eventuelle nærliggende anlæg. Den kunstige sten vandfald også kan være hule ; klipperne har en tom plads under dem , så vandpumpen kan skjult. Nogle landskabspleje virksomheder foretrækker at bruge asfalt til at skabe en hældning for vandfaldet , ved hjælp af wire i mellem betonen for at stabilisere den. Formgive asfalten til at passe vandfald specifikationer , herunder stille små puljer for vand til at fylde og overløb fra . Anvende teknikker fra den kunstige klippe sammensætning sektion for at skabe en realistisk effekt med asfalten. En kunstig sten dam er bedst for damme , der er uden foring , ved hjælp af klipperne for en dam bund . Klipperne kan også bruges omkring dammen , fremhæver vand funktion yderligere.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com