# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>
Sådan installeres Outdoor Nedbrydelig Art
Udendørs nedbrydeligt kunst er kunst, der er miljøvenlige, og henfalder over tid naturligt i elementerne. Nedbrydelig kunst kan være belagt med miljøvenlig materiale, der er biologisk nedbrydeligt eller kan være naturlige stoffer , der nedbrydes over tid , såsom træ eller jordbaserede ler skulpturer. Rock er et naturligt forekommende stof, der anvendes til udendørs kunst. Afhængigt af hvilken type kunst , du installerer , er der forskellige måder at korrekt installere din kunst udendørs, så det vil vare længere , og ser æstetisk tiltalende. Ting du skal
Sod
Målebånd
Malerpensler Gammelt genanvendt træ døre Gammelt laden planker
Bionedbrydelige maling
Digging værktøj
Beton
Landskabspleje klipper myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Brug pletter af græstørv som udendørs kunst. Mål en sektion, hvor du gerne vil placere spadestik ned i strimler , for at tilføje et dekorativt touch til gangbroer eller snavs sektioner. Brug SOD at gøre et traditionelt design eller lave et mønster med SOD stykker . Lad spadestik stykker intakt , eller rippe dem i halvdelen at gøre mindre design eller mønstre . Køb nok spadestik til at dække det område, du måle.
2

Brug gamle træ døre eller Barnyard planker til at gøre udendørs nedbrydelig kunst. Træ, der er naturligt forvitret kan tilføje et rustikt touch til ethvert udendørs område. Tag et gammelt træ dør og male den i sektioner med en pensel til at give det en flerfarvet udseende i den øverste del af døren. Følg de naturlige fordybninger og riller i døren. Brug en udendørs maling , der vil vare , og også en, der er miljøvenlige.
3

bruge farver , der toner godt og ser rustik , såsom rust røde og mørke blues. Som maling svinder i de elementer , vil det tilføje til den gamle charme af døren. Lav en lille fordybning i jorden, hvor snavs og grave ned med en grave værktøj , så døren sidder fast i det naturlige terræn . Sørg for, at døren ikke vælte eller falde ud på egen hånd. Brug en lille beton til at udfylde det hul, hvor døren er monteret , for at holde døren sikkert og på plads.
4

Put naturlige klippeformationer, og plante blomster omkring døren , for at tilføje til se af teknikken. Brug små og mellemstore sten , der allerede er i din gård , eller har en landscaper installere større kampesten typen klippeformationer som en del af et design.
5

Brug naturskifer og store runde sten i en lagdelt eller varieret indflydelse . Har et landskab designer arbejde med dig, eller gøre det selv . Mal klipperne med bio - nedbrydelig maling til en kunstnerisk effekt . Malede sten kan tilføje et unikt udseende til en udendørs sektion som en del af et landskab motiv.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com