Er det sikkert at Mix Dipel Med svovl til Spray Tomatoes
?

Frustreret havefolk måske higer efter en "magisk kugle" blanding at helbrede hvad fattes deres tomater , men ingen forberedelse kan gøre det hele . Dipel , en populær pesticid , og svovl, med både fungicider og pesticider applikationer , hver dræbe kun et par mål. Selvom du kan blive fristet til at blande dem til at dække flere tomat problemer , diagnosticere omhyggeligt og gælder kun den kemiske behov på passende tidspunkter for de bedste resultater .
Tomat elendighed Salg

bladpletsyge , anthracnose , virus visnen og mosaikker er men nogle af de sygdomme , som rammer tomat . Skampletter , vira og mange insekter er upåvirket af kurstaki underarter af Bacillus thuringiensis , som er den aktive ingrediens i Dipel . Mange problemer, såsom blomstre ende rot og catfacing , har miljømæssige årsager og kræver kulturelle løsninger. Af formene , der plager tomater , kun meldug reagerer på svovl støv - så brugen af ​​både Dipel og svovl er begrænset i tomater
Dipel , Organic Alternativ
< p> Dipel er . en mærkevare mikrobielt pesticid , der indeholder en art af Bacillus thuringiensis . The Organic Materials Anmeldelse Institute lister flere Bt -forbindelser på sin liste over godkendte produkter til økologisk havebrug . Bt - kurstaki er fatal kun de larveformer af møl og sommerfugle - larver - som omfatter tomat skadedyr såsom hornworms og frugt orme , også kendt som majs earworms . Pesticidet er effektiv, når larver er unge i foråret. På andre tidspunkter , kan rovdyr som snyltehvepse være mere effektiv. Dipel sælges som en grøntsag og frugt støv eller som et koncentrat , der kan blandes i en opløsning på 1 til 2 teskefulde per gallon vand til hjemmet afgrøder.
Svovl , et alsidigt Garden Støtte
< p> Svovl har flere anvendelser i hjemmet haven , herunder jordforbedring . Svovl støv dræber mider , men mider ikke er fælles om tomater . Svovl giver god styring af meldug , når de anvendes på meget unge planter . Meldug foregår primært i sensommeren eller efteråret, når nattemperaturer begynder at falde - og når modne planter kan typisk modstå formen. Svovl bør ikke anvendes , når temperaturen stiger over 90 grader Fahrenheit eller inden for to uger efter anvendelse af en olie, spray , såsom neem olie. Clemson University anbefaler 20 til 30 dage mellem brug af svovl og gartneri olier. Svovl er solgt i pulverform til hjemmet gartner og som fugtepulver , men det skal være omhyggeligt blandet og anvendes ensartet for at undgå forbrændinger .
Timing og kompatibilitet bekymringer

Selv om nogle kombinationer af Dipel og svovl markedsføres til brug i landbruget , Miljøstyrelsen aflyst registrering for ældre kombinationer af Bt og svovl. Clemson University fraråder blanding svovl med andre pesticider . HORTUS , en australsk rådgivning, siger Bt er uforenelig med kalk svovl men kan parres med befugteligt svovl. I betragtning af de forskelle i timing og anvendelse for BT og Dipel til tomater , bør havefolk bruge produkter specielt mærket til brug på tomater separat frem blandet .

Hus Have © have.989214.com