Hvad kan spise en Ilex verticillata
? Ilex verticillata er en art af kristtorn primært kendt for sine lyse rød , langvarig bær, der klamrer sig til de nøgne grene langt ind i vinteren. Dette attraktive plante trives i rige, fugtig jord og kan vokse i US Department of Agriculture zone 3 til 9. . Selvom winterberry kristtorn er relativt let at dyrke og gør en god hæk , det er bær , der stjæler showet , og i virkeligheden , tiltrække sulten væsener til anlægget. Fugle

Fugle elsker bær af Ilex verticillata . Faktisk planten gør en fremragende naturlig fugl feeder under de magre efteråret og vintermånederne - så meget , at det anbefales for fugl haver , i henhold til Missouri Botanisk Have hjemmeside . Fugle er kendt for at elske bær omfatter eremit trøske, nordlige Mockingbird , brun thrasher , grå catbeard og cedertræ waxwing , hvor sidstnævnte også reder i plantens grene.
Deer

Deer er kendt for gumlede på haveplanter og ofte decimere haver. Det kan være svært at holde dem ude af en have, men en hæk lavet af Ilex verticillata planter kan være lige den ting at distrahere nogen hjorte vandrer ind i din værftet. De elsker de røde bær og vilje snack på kviste samt. Hvis du ikke ønsker rådyr at spise din kristtorn planter , beskytte dem med et højt hegn . Barriere metoder er den bedste måde at holde rådyr fra at spise dine planter , ifølge University of Californiens Skadedyr hjemmeside, men sørg for din hegnet er 7 til 8 meter høj : Deer kan hoppe over en 6 -fods hegn , hvis de føler sig truet .
insekter

Sap - sugende insekter er ikke tiltrukket af bær såsom fugle og rådyr . De foretrækker plantens blade og træ. Insekter som Bud møl , skalaer , mider og bladminerere fastgøre sig til anlæg og suger saft fra enten blade eller træ . Disse skadedyr er normalt ikke en alvorlig trussel mod sundheden af anlægget ifølge Ohio State University Extension hjemmeside. En enkelt anvendelse af insektbekæmpelsesmidler sæbe er normalt tilstrækkeligt til at behandle og forebygge disse insektangreb .
Advarsel

Selv fugle, hjorte og insekter kan nyde frugten af ​​winterberry kristtorn, mennesker bør ikke forbruge de bær eller blade. De er lidt giftige for mennesker , heste, hunde og katte , ifølge University of Rhode Island Landscape Havebrugsproduktion Program hjemmeside og ASPCA hjemmesiden. De planter og bær i særdeleshed indeholde en alkaloid kaldet theobromin . Det er meget lig koffein og kan give symptomer såsom kvalme, fordøjelsesproblemer , lavt blodtryk og svimmelhed hos mennesker , hvis det indtages i store mængder. Hos dyr alkaloid forårsager deprimeret adfærd diarré og opkastning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com