Hvad Skadedyr Do Cosmos Få
? Cosmos er hjemmehørende i Mexico og det sydvestlige USA . Den vokser fra 1 til 3 meter i højden og udmærker sig ved at tilføje farve og tekstur til haven. Afhængig arter Cosmos blomstrer i hvid, pink , orange, rød eller gul. Kosmos er også ganske alsidig , blomstrer i containere samt havens bede . Denne plante elsker varmt vejr, sjældent behov for vanding og tiltrækker sommerfugle til haven. Det tiltrækker også andre skadedyr, nogle harmløse , andre er i stand til at ødelægge anlægget. Bladlus

To typer af bladlus gider kosmos : en løv eater og en rod dweller . Bladlus har specialiseret strukturer i munden , som tillader dem at suge saft fra en plante. Mens løv - Munchers til tider kan blive slået ned af en plante med en stærk brag af vand , kontrol af de grundlæggende beboere - den vestlige aster rod bladlus - kræver et insekticid jord gennembløde . Du ved det aster har rod bladlus , hvis det er gul, er væksten forkrøblet , og der er ingen andre skadedyr på de overjordiske dele af planten.
Thrips

Thrips er en lille, gul eller lys til mørk brun , vingede insekt , der lever af universets blomster. Det er sjældent findes på plantens blade . Skade omfatter visnen , et tab af farve og for tidlig dråbe. Thrips har en 11 - til 13-dages livscyklus, der kræver en lufttemperatur på eller over 80 grader Fahrenheit i løbet af denne tid. Æggene er lagt i blomsten og luge inden for 80 timer . Brug en neem olie spray til at kontrollere thrips . Produktet skal anvendes, så snart du opdager et angreb

spindemider

Spider mide parasitære er nemme at diagnosticere - . De forlader en edderkop - ligesom webbing på kosmos , især i de områder, hvor bladene slutte stilkene . Spindemider beskadige kosmos ved at skrabe blade og derefter suge saft . Bladene tage på en grå støbejern og slip fra anlægget. En stor edderkop mide angreb kan dræbe planten. Kontrolsystemer spindemider med miticid , der har bifenthrin som den aktive bestanddel . Disse miticider ikke ødelægger æggene , så du bliver nødt til at genansøge hver 10 dage for at få angreb under kontrol.
Japansk Beetle

Den japanske bille er især glad for kosmos og feeds på bladene samt blomster. De har en tendens til at invitere deres venner med en særlig feromon , så hvor der er en, der er mest sandsynlige andre. Mistænkte japanske biller hvis kosmos ' løv begynder at tage på en lacey udseende. Dette er kendt som skeletonizing , og hvis du ikke kontrollerer skadedyr , vil de skeletonize hele anlægget . Heldigvis japanske biller er store og nemme at se . Tag en spand sæbevand til haven, tidligt om morgenen , og banke de japanske biller ind i det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com