Bugs angriber Bottoms of Leaves
både stueplanter og haveplanter er sårbare over for insektangreb og angreb. Insekter skader planter på forskellige måder , herunder tygge løv , interfererer med plantens vand og indtag af næringsstoffer ved at suge ud væske , spise rødder , understreger planter og indførelse af bakterier. Mange insekter klamrer sig til undersiden af ​​bladene til at holde sig ude af solen og til at blive mindre synlige for rovdyr. Hvis du finder bugs angriber bunden af ​​haven plante eller stueplante blade , fjerne dem og vurdere dine planter sundhed og miljø. Inspektion

Et vigtigt første skridt i håndteringen bugs angriber blade er inspektion. Saml en pincet , en saks , en med låg krukke med et hvidt papir håndklæde i det og et forstørrelsesglas. Åbn krukke , klip et blad med insekter på det , smid det op i glasset , og luk låget . Tag forstørrelsesglas og bruge det til at se på undersiden af ​​bladene på den berørte anlæg. Saml et insekt med pincet og holde den under lup for at se det i bedre detaljer . Prøv at identificere den type insekt og den slags skade, det er årsag til anlægget. Vide, hvad insekt angriber planten giver dig mulighed for at finde ud af om dens livscyklus , dens rovdyr , de måder, det bruger planter, og hvor meget skade det er i stand til at gøre.
Fjernelse

Insekter clustering på planternes blade og stængler kan skade og dræbe en plante, og den skade og stress, de forårsager kan introducere bakterier , svamp og andre sygdomme. Hvis du ser insekter på plante blade , forberede sig på at fjerne dem. Det er lettere at fjerne insekter fra en enkelt potteplante end fra planter uden for i en have. For de enkelte planter , vask insekter fra blade med en kraftig strøm af vand er en effektiv metode. Andre måder at fjerne insekter omfatter børste dem ud med en gammel tandbørste og sæbevand , plukning dem ud med en pincet og drukne dem i en kop vand eller sprøjtning dem med en eddike og vand blandingen i en sprayflaske .

Forebyggelse

Efter fjernelse bugs fra planter , forhindre dem i at vende tilbage og re- infesting planter igen. Brug en gaffel eller lille murske til forsigtigt at skrabe jorden omkring planterne, og se efter tegn på insekt æg eller larver , sprøjtning nogen, du ser med eddike . Læg et lag barkflis omkring planterne for at holde fugt i jorden og gør det vanskeligt for insekter at grave ned i jorden . Overhold planter regelmæssigt efter insekt fjernelse for at se, hvis de vender tilbage . Hvis det er muligt , isolere plante, der var inficerede til at forhindre fejl i at sprede sig til andre planter.
Insekt resistente sorter
p Hvis du oplever bug skadedyrsangreb , plante resistente sorter næste sæson . Mange blomster og grøntsager er modtagelige for insekter , men hybrider er udviklet til at modstå de mest almindelige skadedyr. For eksempel Knockout roser er hårdføre, sygdom og insektresistente planter, der ikke er så modtagelige for slug og spindemider , da de fleste roser er .

Hus Have © have.989214.com