Sådan testes Jord for rodbrand Svampe i en Red Oak Tree
Rød eg (Quercus rubra ) , ligesom de fleste egetræer , er modtagelig for en bred vifte af patogener , der angriber rodsystemet. Mange af disse er forårsaget af svampeinfektioner , der ind i træet ved hjælp af sår, såsom en flænge eller skrabe skyldes klipning for tæt på træet og dens rødder . Nogle svampeinfektioner er let plettet , fordi de danner svampe strukturer omkring bunden af ​​træet , der kan se og lugte som store , flade champignon hætter eller svampet " hylder ". Diagnosticering af specifikke svamp er afgørende at afgøre en ordentlig behandling. Selv om nogle patogene testkit kan være til rådighed til brug i hjemmet , tilgængeligheden er begrænset, og ingen enkelt test kan afsløre alle svampe . Ting du skal
Skovl
Kniv eller skarpe murske
Patogen testkit myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kontroller træstamme for " conks . " Disse er de basidiocarps eller frugtlegemer , af svampen at inficere træet. Armillaria rodråd former brune champignon klynger, mens Inonotus dryadeus danner en stor , spongelike snabel med en creme -farvet top . Inonotus dryophilus producerer en vertikal vækst af hylde -lignende conks i en stige -lignende formation op til 6 meter høj.
2

Vælg et patogen testkit , der synes mest sandsynligt at bekræfte, hvilke svampen er i jorden som det fremgår af den type snabel formationer du har fundet , hvis nogen. Phytophthora og Pythium ikke producerer conks eller andre frugtlegemer er synlige for det blotte øje.
3

grave jord væk fra den røde eg rødder . Vær omhyggelig med ikke at skade rødderne med skovl eller murske .
4

Undersøg de udsatte rødderne omhyggeligt. Sorte tråde kan danne synlige måtter på eller under jorden linje hvis Armillaria svampen er til stede .
5

Tag en lille prøve af jord fra området nær syge rødder. Hvis test-kit kræver en vegetativ prøve , klippe eller skrabe et lille udsnit af en syg rod . Hvert sæt har detektor enheder, teststrimler eller andre materialer , der er nødvendige for at udføre testen. Du skal bruge en anden test -kit til hver enkelt mistænkt svamp. Følg producentens anvisninger for brug af kit til at teste din jord eller vegetativt prøve og fortolke resultaterne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com