Pre- Emergent vs Post- Emergent Fluroxypyr
Fluroxypyr er et relativt nyt herbicid bruges til at fjerne ukrudt i afgrøder , græsgange , på vejkanter og andre ikke- afgrøde områder såsom græsplæner og golfbaner. Kemikaliet er en post- emergent herbicid , der absorberes ind i målet ukrudt , der cirkulerer gennem anlægget system at forstyrre væksten. Ukrudt dør sædvanligvis inden for 3 til 5 ugers behandling. Fluroxypyr ikke generelt bruges som en pre- emergent herbicid , selvom det kan være effektiv på nogle ukrudtsarter , der fortsat i løbet af vinteren , når de fleste ukrudt er i dvale. Hvornår skal man bruge

fluroxypyr herbicider er mest effektive på ukrudt, der allerede har spiret og er aktivt voksende. Mange ukrudt er mest modtagelige , mens du stadig ung og små. Nogle etablerede ukrudt , herunder træagtige typer, der har trodset døden for mere end én sæson , kan også dræbt af fluroxypyr , selv om mere end én ansøgning kan være nødvendig.
Blanding Herbicid

Koncentrerede herbicider med fluroxypyr som eneste aktive ingrediens kan blandes med en sats på 1/4 til 1/2 ounce per 1,5 gallon vand. Hvis det er nødvendigt , spray igen fire uger efter den første behandling. Det herbicid bør ikke sprøjtes mere end to gange om året , selv om spot behandlinger kan foretages på ethvert tidspunkt. Når du bruger en koncentreret form af fluroxypyr allerede blandet med andre herbicider såsom dicamba eller 2,4-D , bruge 0,75-1,1 fluid ounces i 1/2 til 5 1/2 gallon vand til at behandle op til 1.000 kvadratmeter græsplæne. KAYAK

Sprøjtning bør begrænses til højst to ansøgninger om året og ingen mere end i alt 7,5 pints af herbicid per hektar græsplæne årligt. Spot behandlinger af de enkelte ukrudt kan ske til enhver tid . Agitere herbicid blanding ofte, mens sprøjtning.
Anvendelse Herbicider

For at behandle hele græsplænen , er det bedst at gå til den fjerneste kant og begynde sprøjtning, arbejder din vej tilbage for at undgå at skulle gå gennem frisk behandlede områder. Juster spray dyse til en grov nok spray til at holde herbicidet fra at dreje ind i en tåge, der nemt kan drive gennem luften og sårer nærliggende ønskelig vegetation . Grundigt spray ukrudt til det punkt, afstrømning , men lad ikke ukrudtsmidlet sive over til damme , vandløb eller andre vandområder .
Forsigtighed og Forholdsregel

Du bør bære beskyttelsesdragt , når de anvender kemikalier som fluroxypyr , såsom lange bukser og lange ærmer, handsker og beskyttelsesbriller . Hvis kemikaliet kommer på huden, vaskes grundigt med sæbe og vand . Hold børn og dyr ud af det behandlede område , indtil kemikaliet er tør.

Fluroxypyr er giftigt for nogle arter af hvirvelløse dyr . Sørg for herbicidet ikke køre ud i eller drivgarn til vandløb , damme eller andre vandområder . Det er bedst at sprøjte på vindstille dage. Mens sikkert for de fleste græsplæne græsarter , er det bedst at kontrollere produktets etiket for at være sikker på ukrudtsmidlet er egnet til din græsplæne. Følg anvisninger på mærkningen omhyggeligt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com