Bull Thistle Weed i Florida
Selv om nogle mennesker nyder den lyse pink- lilla blomster tyr tidsel ( Cirsium vulgare ) producerer juli til september , de fleste anser det for en skadelig ukrudt . Indført ved europæiske bosættere i slutningen af ​​1800'erne eller begyndelsen af ​​1900'erne, er det nu den mest almindelige rangeland tidsel i USA. Du vil sandsynligvis ønsker at fjerne det fra din Florida haven, da det ofte er invasiv. Identifikation

Fordi det er en ukrudtsplante , er tyr tidsel ikke har tildelt US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner . Men det er hjemmehørende i Europa , Asien og Afrika , vokser frit i de fleste dele af USA , og findes nu på alle kontinenter undtagen Antarktis . Den kan blive op til 6 meter høj , med ryg - tippes blade og behårede stængler. Det er usædvanlig frodig , der producerer op til 400 blomster per plante , der hver indeholder op til 300 frø. Der er generelt lever allerede forstyrrede områder , såsom græsgangene , græsningsarealer , vejkanter , grøfter og hegn linjer .
Life Cycle i Florida

tyr tidsel er en toårig , som betyder dens livscyklus tager to år at færdiggøre. I det første år med vækst , den tidsel ligner en roset , der vokser tæt på jorden med en lang pælerod og en radial blad mønster. Den danner blomsterstængler i sit andet år , at sende op stilke, blomstring , såning og døende. I Florida, rosetten fase af vækst normalt opstår i løbet af vintermånederne . Så boltning eller stilk dannelse, finder sted mellem januar og juli, mens blomstringen sker fra april til august .
Kontrol

Den bedste måde at fjerne tyr tidsel fra din have , er at trække den med hånden. Især hvis du bor sammen med små børn eller kæledyr, bør du ikke bruge kemisk bekæmpelse , medmindre du absolut skal . I stedet fjerne planterne i foråret eller sommeren ved at afskære dem under jorden linje . Du kan også slå dem , men bliver nødt til at gøre det igen og igen , før de endelig stoppe resprouting . Selv herbicider bør anvendes som en sidste udvej , vil flere fælles græsgange herbicider virker , når den anvendes til anlægget i roset scenen. Efter sigtning , men disse er ikke nær så effektive. Derfor, hvis du vil bruge herbicider , skal du gøre det i vintermånederne i Florida .
Nedslående Return

Fordi tyr tidsel sætter så mange frø pr år og per plante , de er meget persistente. Gang din udsendelse i foråret eller forsommeren , efter planterne er dukket op , men før de har blomstrede . Hvis du forsøger at fjerne dem , når de har blomstret , sørg for at gøre dette, før blomsterne tørre op og sætte frø ; trække dem op eller slåning dem, efter som kun vil sprede frø mere bredt . Desuden vil græsslåning dem, før de har produceret deres blomsterstilke har nogen effekt, så du skal vente, indtil de formularen i løbet af deres andet år af væksten.

Forholdsregler

Bull tidsel har meget skarpe pigge på enderne af sine blade og vil punktere huden eller endda oprette stiksår , hvis du ikke er forsigtig, når du fjerner det. Brug altid handsker , når du arbejder med tyr tidsel . Hvis du prøver at fjerne det fra din have , afskrække børn fra plukke sine blomster og blæse ned væk , der vil bære frø til nye steder.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com