Hvordan at slippe af Sage Grass i Tennessee
Sage græs, også kaldet broomsedge ( Andropogon virginicus ) , er en græsklædt ukrudt fundet i flere østlige stater , herunder Tennessee, der ligger i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5b til 8a. Det selv- frø i åbne områder , herunder græsplæner og enge , men der er ingen selektive ukrudtsmidler , der styrer det . Sage græsset er karakteriseret ved høje, sammenklumpning vækst, der bliver brun og ligner en kost i løbet af vinteren . Spot behandlinger er den bedste fremgangsmåde for at komme af salvie græs , da der ikke er nogen selektive herbicider til rådighed, der styrer det. Sage græsset gror i USDA plante hårdførhed zoner 3 til 9. . Ting du skal
Handsker
glyphosatherbicid (med indbygget pumpe sprøjte )
saks myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner hoteltilbud
1

Tag handsker på , en langærmet skjorte , lange bukser, strømper og sko , før du håndterer eller anvender glyphosat .
2

Skær zip bånd med en saks , og tilslut slangen til pumpen på sprøjten.
3

Tryk på den gule knap og udvide staven på sprøjten håndtag. Når det er fuldt udvidet , vil den gule knap være i " Spray " position .
4

Pump håndtaget på beholderen 25 til 30 gange for at presse den.
5.

Tryk på udløseren for at frigøre herbicid. Juster spredebillede ved at dreje hvide dyse spids .
6

Spray klumper af salvie græs med glyphosat at dække dem grundigt. Undgå andre græs eller planter med spray så meget som muligt .
7.

Tryk på den gule knap, og skubbe staven , indtil den klikker på plads. Skub staven i hylsteret på beholderen.
8

Skub pumpen håndtaget ned , og åbn derefter beholderen for at tage trykket det. Spænd låget og opbevar flasken på et køligt, tørt sted væk fra børn og kæledyr.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com