Bobcat Bob -Tach Specifikationer
Bobcat Company er et multinationalt selskab , der er en del af Sydkoreas Doosan Group og har specialiseret sig i landbrug og entreprenørmaskiner . Det skaber også sine egne teknologier, som Bobcat sælger med dette udstyr . En sådan teknologi er Bob- Tach vedhæftet teknologi, som hjælper dig med at skifte ud vedhæftede filer på forskellige maskiner , herunder Bobcat læssemaskiner. Bob- Tach-systemet blev først udgivet i 1970. Standard Bob- Tach

Dette system leveres som standard på forskellige typer af Bobcat vedhæftede filer , herunder snegle , landskab river , sneslynger og gribere . Det hjælper dig med hurtigt at ændre disse vedhæftede filer , generelt inden for få minutter efter Bobcat hjemmeside. Standard Bob- Tach kommer standard på alle Bobcat læssemaskiner , og det er blevet tilbudt med disse læssere siden 1970'erne. Hvis du vil tilføje en vedhæftet fil , skal du blot at line op den vedhæftede fil med håndtagene og lås derefter håndtagene . Dette håndtag engagerer forbindelsestappene onto Bob- Tach plade , og disse stifter medvirke til at reducere slitage på den vedhæftede fil, og sikre, at den vedhæftede fil passer stramt .
Power Bob- Tach

Hvis du ønsker at skifte ud vedhæftede filer uden at forlade dit sæde , anmode Power Bob- Tach-systemet . Du styrer de vedhæftede filer via en instrumentbordet switch, der gør Bob- Tach-kilerne forbindelse til den vedhæftede fil, du skal bruge . Power Bob - Tach sender konstant pres på den vedhæftede fil, der hjælper dig med at sikre og styre den vedhæftede fil. Den holder også håndtagene låst på plads. At line op kiler til den vedhæftede fil , skal du bruge det ergonomiske joystick på dit digitale panel. Manøvre din maskine over den vedhæftede fil , og derefter ramte aktiveringsafbryderen . Power Bob - Tach-systemet vil gøre resten af arbejdet. Power Bob - Tach-systemet er drevet af hydraulisk tryk , som bruger hydraulikvæske at flytte elementer .
Rendegraver

Bob- Tach dybdeskovl anvendes til udgravnings- og fjerne materiale. Den leveres som standard med Bob- Tach -teknologi, som hjælper dig med hurtigt at tilføje den vedhæftede fil til din maskine , og kan bevæge sig enten til venstre eller højre på en 48 - graders vinkel. Denne dybdeskovl har også en stabilisator mulighed, som bevæger vægten af ​​din rendegraver på den vedhæftede fil , hjælper du grave mere effektivt. Brug dette værktøj til landskabspleje, spildevand og septiktanke arbejde.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com