Den historie Weed Trimmer
I århundreder gartnere havde arduously klippet deres haver og græsplæner med hånd eller håndholdte klippere . I 1972 blev en ny opfindelse født : Weed Eater . Kendt generisk som en ukrudtsplante trimmer, streng trimmer eller ukrudt pisk , denne fantastiske lille opfindelse piske græs og ukrudt med en nylonsnor . Inspiration

George Ballas , en Houston forretningsmand, der afskyede klipning græs i hånden, blev inspireret til design af en streng trimmer mens en bilvask . Han var fascineret at spinding nylonbørster renset sin bil uden at beskadige finish. Ballas brygget en prototype ved hjælp af en tin popcorn kan, nogle nylon fiskesnøre og roterende om sin kantskærer . De fiskerimuligheder linjer rent skiver gennem ukrudt.
Development

Ballas høres med en mekanisk ekspert til at skabe den Weed Eater brand streng trimmer . Nogle modeller sporten en forbrændingsmotor drevet af gas ; andre er drevet af elektricitet , som kræver lange forlængerledninger.

Salg

Tv-reklamer præsenterede Weed Eater til et nationalt publikum , og salget toppede 80 millioner dollars af . 1977
Ejerskab

Ballas solgt sin virksomhed til Emerson i 1979; det senere fusioneret med Poulan . I 1986 Emerson /Poulan solgt forretningen til Electrolux.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com