Sådan ændres Line på en Troy - Bilt 4 - Cycle Gas Trimmer
Troy - Bilt er en producent af plæne-og haveudstyr , herunder plæneklippere, havefræsere , log splittere, sneslynger og meget mere. Troy - Bilt har også et udvalg af fire - takts benzin -drevne Græstrimmere , som er ideelle til at trimme græs og ukrudt fra omkring træer og hegnspæle . Disse trimmere har en reserve af polypropylen linje, der stikker ud fra spinding skærehoved til trimning af græs og ukrudt. Når denne reserve er opbrugt , kan du ændre linjen på en Troy - Bilt gas trimmer i et par minutes.Things du har brug
2 10 -fods lange stykker 0,095 trimmersnøre
Spidstang

Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for Troy - Bilt trimmer og lad motoren køle af.
2

Afbryd tændrørskablet fra tændrøret ved at trække på den sorte gummistøvle , der dækker spidsen af ​​tændrøret.
3

Vend trimmeren på hovedet, således at skærehovedet vender opad .
4

Drej den indre spole mod uret, indtil pilen på spool linjer op med pilen på skærehovedet .
5

fat på en af ​​de eksisterende polypropylen linjer, hvor den er synlig nær centrum af spolen med et par spidstang , og træk den gamle linje . Gentag med den anden sektion af gamle linje .
6

Indsæt en af ​​de nye stykker af polypropylen linje ind i hullet i siden af ​​skærehovedet . Før linje ind i hovedet , indtil den vises i åbningen nær centrum , og træk et par inches med spidstang . Slip 1/2 tommer i slutningen af ​​linjen ind i line- låsehulsåbningen ligger lige lidt udad fra midten af spolen fra hvor strengen sidder . Når spidsen af strengen er indsat i line- låsehulsåbningen , trække fast på længden af ​​linjen udefra hovedet for at låse den linje på plads .
7.

Gentag det forrige trin med den anden afsnit af ny linje på den anden side af trimmerhovedet .
8

Hold ydre skærehoved sikkert med den ene hånd og drej den indvendige spole mod uret for at afvikle den udsatte linje på spolen. Hold snoede indtil kun 6 inches af udsatte linjer forbliver uden for hovedet. Træk stramt på de to linjer at stramme omkring spolen , og drej spolen igen, hvis mere end 6 inches er eksponeret efter trækker på linjerne.
9

Drej trimmeren tilbage over , så skærehoved vender nedad . Tilslut tændrørskablet til tændrøret. Start motoren, og teste trimmer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com