Sådan tilslutte en Slangerulle
Det er tilrådeligt at gemme en haveslange på en slangerulle stedet for at lade det sidde på jorden eller indpakning det omkring en krog , som kan forårsage pres for at bygge videre på en lille del af slangen væggen. Dette kan føre til adskillelse af de eksterne og interne dele af slangen. Den runde legeme slangetromlen spreder tryk over en stor del af slangen , fjerne liner adskillelse. Tilslutning af slangen til en slangerulle sikrer korrekt tilslutningerne ikke lække og spildevand. Ting du skal
vatpind
Petroleum glidecreme
Slange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer en mobil slangerulle 02:58 meter fra slangetilslutningsproppen forbundet til huset. Monter en stationær slangerulle til den side af slangen - nær slangen hagesmæk - med den medfølgende hardware
2

Dyp den ene ende af en vatpind i en oliebaseret smøremiddel og gnid det . på indersiden af ​​den kvindelige ende af stikket slange leveres med slangerulle samt på hunkonnektoren knyttet til slangetromlen kroppen.
3

Sæt den mandlige ende af stikket slange ind i den smurte hunstik på slangerulle kroppen. Drej hunstik med uret , mens du holder den mandlige ende af stikket slangen på plads. Fortsæt med at dreje hunstik indtil forbindelsen er hånd stramt.
4

Skub smurte kvindelige ende af stikket slangen på de mandlige tråde slangetilslutningsproppen . Drej hunstik uret, indtil forbindelsen er stram .
5.

Tør vatpind rundt indersiden af ​​hunstik af en slange. Skru slangen stikket på den blottede mandlige gevind på slangerulle kroppen. Stram forbindelsen ved at dreje den kvindelige side af forbindelsen med uret.
6

Drej ventilen håndtag slangetilslutningsproppen mod uret for at sende vand gennem slangen . Stram utætte tilslutninger til at stoppe lækagen.
7

Sluk slangen bib . Drej slangerulle håndtaget med uret for at rulle den tilsluttede slangen på slangerulle .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com