Sådan erstatte en Broken Pull Cord på en MTD Snowblower
MTD er en græsplæne udstyr producent , der tilbyder plæneklippere, sneslynger og roto - havefræsere og brændekløveren under YardMan , Bolens , White Udstyr og Yard Machines mærker. Alle disse mærker udnytte Briggs og Stratton motorer til magten deres udstyr , og med undtagelse af elektrisk start , er alle startet af en pull snor starteren. Hvis pull ledningen er beskadiget eller pauser , kan du erstatte det med nogle fælles håndværktøj. Ting du skal
Ny pull snor med håndtag
Socket sæt
Wide- kæbe låsetang
spidstang
kampe myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Træk på den sorte gummistøvle på spidsen af ​​tændrøret at afbryde tændrørskablet fra tændrøret .
2

Løsn de tre bolte , der holder rekyl startaggregathuset på motoren. Skub huset slukke for motoren og placere huset på hovedet på et arbejdsbord .
3

Hold hus med den ene hånd og drej remskiven inde i huset mod uret med den anden hånd, indtil det stopper med at rotere . Spænd remskiven på plads med et par brede kæber låsetang .
4

Træk i knude på knude hul nær centrum af skiven med et par spidstang for at fjerne snitflades af ledningen.
5.

Sæt enden af en ny pull -ledning ( med håndtaget er fastgjort til den anden ende ) i hullet i startaggregathuset . Før snoren ind i remskiven mod knude hul. Når ledningen vises i knude hul , trække sig ud omkring en fod af ledningen gennem knuden hullet med spidstang .
6

Bind en knude i enden af ​​snoren , så singe den resterende ledning med en kamp for at forhindre optrevling .
7.

Træk på ledningen udefra startaggregathuset til sæde knude fast i knuden hul. Slip derefter klemmen og lade ledningen for at spole tilbage omkring den fjederbelastede remskive .
8

Udskift startaggregathuset på motoren , og fastgør den ved at spænde de tre bolte . Tilslut tændrørskablet til tændrøret og træk i håndtaget for at starte sneslynge motor .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com