Sådan Tune en karburator på en Stihl 066
Den Stihl 066 kædesav kommer fabrikken lavet med en forudindstillet karburatoren. Når en karburator fungerer korrekt, vil saven i tomgang , mens bladet forbliver stationært , det omdrejninger op gnidningsløst uden tøven, og det vil skære uden motorstop . Hvis din motorsav begynder ikke at fungere på denne måde , er det tilrådeligt at justere karburatoren tilbage til fabriksindstillingerne . Ting du skal
Karburator renere
lille skruetrækker .
Vis Flere Instruktioner
1

Sæt motorsaven på en plan overflade . Fjern luftfilterdækslet forbundet til karburatoren , der er boltet til motorblokken. Fjern og efterse luftfilteret. Rens eller udskift det , og derefter geninstallere luftfilterdæksel
2

Rengør gnistfangerskærm på udstødningsporten på lyddæmperen. ; det er fastgjort med to små skruer. Spray det med karburatoren renere , indtil du kan se igennem alle hullerne i skærmen og derefter vedhæfte skærmen.
3

Juster karburatoren. Der er tre justeringsskruer på siden af ​​karburatoren , der er markeret på motorsaven boliger. Man er markeret med et "L" og det styrer lav hastighed, når kædesaven er i tomgang . Start motorsav , drejes "L" skrue med uret, indtil den rammer stop, og derefter sikkerhedskopiere det fra en kvart omgang .
4

Juster "H" skrue , der styrer den høje hastighed . Advance saven til fuld gas . Drej "H" skrue mod uret, indtil den rammer stop. Tilbage det ud i intervaller kvart -tommer op til tre fjerdedele af en tur , indtil motoren kører jævnt.
5.

Juster " LA " skrue , hvis kæden er ved at vende , mens i tomgang. Drej skruen mod uret, indtil kæden standser drejning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com