Hvordan til at hænge en DIY drypvanding Bag
drypvanding poser kan levere en stabil forsyning af vand til din have for præcis fugtstyring . Dryppende vand mere nøjagtigt efterligner naturlige vandkilder for visse tempererede anlæg, hvor langsom, stabil nedbør er mere udbredt end intense brusere. Drypvanding tasker også spare dig tid, som du bare nødt til at genopfylde posen i stedet tendens til en vandkande i flere minutter hver morgen. Når hængende et gør-det- selv drypvanding taske , er du nødt til at overveje drop højde og hastighed af flow.Things du har brug
Drejelige kroge
zip-bånd
Skrue krog
Bucket
Flydende målebæger myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vedhæft en drejelig krog til toppen af ​​tasken med zip-bånd . Hvis du har lavet din DIY dryp taske ud af vandtæt polyurethan lamineret stof , kan du også sy et tykt stykke stof til toppen og bruge dette til at binde på krogen.
2

Sno en skrue krogen i en overflade ikke mere end 4 meter fra jorden end din have. Hvis du ikke har nogen passende overflader , overveje at installere en hængende plante pæl i din have. Disse poler indeholde en spids ende , som du kan køre ned i jorden med en kroget top designet til at hænge planter. Som drypper af vand falder fra posen , de naturligvis få fart fra tyngdekraften. Hvis hang højere end 4 meter , kan hurtig bevægelse dråbe forstyrre jorden og forårsage våde divots på din have. Jo tættere posen er til jorden, jo bedre.
3

Hæng DIY drypvanding taske fra skruen krog eller pæl vha. drejelig krog .
4

Sæt en spand under DIY drypvanding taske. Det er vigtigt at måle strømmen af ​​din DIY drypvanding taske , før du begynder at bruge det.
5.

Hæld de indsamlede dyppelse til en flydende målebæger efter 24 timer. Væsken skal være nogenlunde det samme beløb, som du bruger i dit daglige vandkande. Hvis der er for meget vand , er du nødt til at foretage en ny DIY drop taske. Hvis der er for lidt vand , stikke yderligere pinholes i bunden af posen for at øge flow.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com