Om BCS fræsere
BCS , med hovedsæde i Milano, Italien , er en producent af plæneklippere, ophuggere og vedhæftede filer , herunder rorpind vedhæftede filer. Virksomheden startede i 1940'erne , og det skibe sine produkter på verdensplan . BCS rorpind vedhæftede filer fås i fem størrelser , og du kan vedhæfte disse værktøjer til din traktor . Du kan købe BCS udstyr fra autoriserede forhandlere. 33 -tommer -Width Rear Tine Tiller Attachment

33- tommer- bredde bagtil tand rorpind vedhæftede fil er primært for landmænd og landskab fagfolk , men det er også velegnet til boligejere med store haver eller græsplæner. Denne rorpind tillægger din traktor, og det hjælper dig indtil områder op til fem hektar i størrelse . Du kan bruge dette værktøj i store områder til at bryde op af jorden for at stoppe ukrudt og til at lufte jorden. Du kan downsize bladet til 27 inches for standard dyrke arbejde.
26 -tommer -Width Rear Tine Tiller Attachment

26 -tommer klinge hjælper dig med at forberede såbede før du begynder at lægge , og du kan også bruge dette værktøj til tilling din landskab , hvis du redoing din værftet. Dette værktøj kan håndtere gårde og haver mellem en fjerdedel acre og en halv hektar i størrelse, og du kan gøre bladet mindre ( ned til 20 inches ) til dyrkning arbejde.
18 -tommer -Width Rear Tine Tiller Attachment

den bageste tand rorpind 18 -tommer vedhæftede fil er den mindste rorpind produceret af BCS , og det hjælper dig med at fjerne ukrudt fra og lufte jorden mellem haven og vegetabilske senge. På grund af sin størrelse, kan du ikke blande en masse kompostering materiale i din jord med denne rorpind . Det kan grave så meget som otte inches i jorden.
20 -tommer -Width Rear Tine Tiller Attachment

20-tommer model er lidt større end de 18 tommer modellen , og det kan også nå dybder på op til 8 inches. Du kan bruge dette værktøj på haver op til en fjerdedel acre i størrelse, og du kan skubbe store mængder af kompost i din jord med denne model. Denne rorpind fungerer godt, når du har omkring 32 inches mellem haven rækker. Hvis du har en større have , BCS anbefaler, at du bruger 26- tommer model .
30 -tommer -Width Rear Tine Tiller Attachment

Du kan bruge denne model på store landbrug og til naturpleje større plæner . Du kan ændre størrelsen på dette blad til 26 inches for dyrkning arbejde.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com