Specifikationer for Ford Commander 6000 Farm Tractor
Ford Motor Company , med hovedsæde i Deerborn , Michigan, hovedsagelig fremstiller biler og bildele . Virksomheden producerer også traktorer i samarbejde med New Holland , som er et datterselskab af CNH Global. En af Fords traktorer omfatter Ford Commander 6000, der afløste Ford 6000 model i 1965. Firmaet har denne traktor 1965-1967 , og det var for landbrugs-og landbrugsarbejde . Krop

Ford fremstillede Commander 6000 traktor i Highland Park , Michigan. Driftsresultatet vægt af denne traktor var £ 7130 . , Og den ballast vægt var £ 9585 . Den ballast vægt inkluderet ekstra vægt for at forbedre de samlede resultater af traktoren , herunder fungere som en modvægt til tunge belastninger. Akselafstanden var 8 meter , og det refererer til mellemrummet mellem de to forhjul . Denne traktor havde to store hjul i ryggen og to mindre i front. De store baghjul hjulpet dig navigere over ujævnt terræn , og de hjalp du trækker vedhæftede filer. Traktoren var blå med hvid og rød trimning. Førerkabinen blev ikke lukket ind, og det havde en lædersæde .
Engine

Ford Commander 6000 brugt en Ford seks-cylindret motor med naturlig aspiration . Afhængig af modellen , denne motor kørte på benzin , diesel og propan . Det havde en flydende kølesystem og et oliebad luftfilter. Motoren forskydning varierede fra 223 cubic inches til 241,7 cubic inches og slagvolumen refererer til, hvor meget volumen stemplerne kan bevæge sig gennem cylindrene. Motoren boring ( cylinderdiameter ) var 3,62 inches, og motoren slagtilfælde varierede fra 3,60 inches til 3,90 inches. Motoren slagtilfælde refererer til den samlede længde, at stemplerne kan rejse inden cylindrene. Den nominelle omdrejninger var 2.430 .
Transmission

Commander brugte en Ford Select -O -Speed ​​, fuld power shift transmission , og det havde 10 fremad og 2 bakgear . Strømmen take-off system, forudsat mellem 540 og 1000 rpm på PTO hastighed, når motoren blev opererer på 1.730 rpm. PTO system giver strøm til dine vedhæftede filer.
Elektronik /Mechanical

Traktoren havde en elektrisk starter , og det var nødvendigt 12 volt til at starte. Det havde en 4 -by -2- to -hjulstrækket chassis, og det plejede differentielle hydrauliske våde skivebremser. Det havde servostyring .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com