Hvordan du udskifter en Primer Pære til et Sears Gas Blower
# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Plæneredskaber >>
Hvordan du udskifter en Primer Pære til et Sears Gas Blower
Der er meget få værftet oprydning værktøjer så alsidig som en Sears gas yard blæser. For rydde væk kviste , bark, blade og andet affald , et Sears gas blæser gør kort proces med opgaven. Gasmotoren er kraftfuld, let, og er udstyret med en selvjusterende karburatoren primet med en lille gummibold , som over tid kan revne eller blive hårde at igangsætning vanskelig. Men at erstatte denne primer pære er en simpel reparation. Ting du skal
Justerbare tænger
Utility kniv
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk den lille ventil , kaldet " petcock , " ved tanken -enden af ​​brændstofledningen . Drej den lille T- formet håndtag med uret for at lukke ventilen.
2

Find den eksisterende primer pære nær motor - enden af ​​brændstofslangen . Drej ringen mod uret med justerbare tang til at løsne og fjerne metal fastholdelse ringen holder gummibold .
3

Skrab læbe primer pære sæde at fjerne eventuelle pære gummi, der kan have levet op til motoren overflade ved hjælp af en hobbykniv .
4

Før den nye primer pære i metalring . Tryk pæren helt ind i ringen , så gummilæben passer helt ind i gevind side af ringen .
5.

Tråd metalring på primer indløb og hånd stram det at montere den nye pære på motoren. Drej metalring omkring 1/4 omgang med en tang til lun ringen .
6

Sno brændstof petcock håndtag mod uret for at åbne den. Skub den nye primer pære flere gange for at sifon noget gas ind i karburatoren , og start motoren som sædvanlig .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com