Fejlfinding en Echo Trimmer
Echo er en producent af håndholdt udendørs magt udstyr til bolig-og kommercielle marked. Virksomheden blev startet i Northbrook , Illinois i 1972. The Echo produktsortiment omfatter sprøjter, blæsere, motorsave , boremaskiner, kantpudsere , power beskæresakse og trimmere . Echo trimmere er effektive værktøjer til at komme af overflade ukrudt eller trimning områder af din græsplæne, hvor plæneklipperen ikke kan nå. Ting du skal
Wire bøjet ind i en krog
rene klude
Tragt
Skruetrækker
Skruenøgle
Søgelære myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Rengør eller udskift trimmeren luftfilter og udskift brændstoffilteret og tændrøret, hvis trimmeren starter og kører, men ikke vil accelerere . Luk chokeren , og fjern luftfilterdækslet , og træk filteret ud . Bank filteret på jorden for at bang støv eller snavs og erstatte eller udskifte med en ny, hvis du ikke er i stand til at fjerne snavs eller det er gennemblødt i brændstof. Fjern tankdækslet og tøm tanken, derefter bruge en hjemmelavet brændstof linje krog til at trække brændstoffilteret ud . Installer en ny. Gør krogen med en længde på fleksibel wire. Fjern motorhjelmen og afbryd tændrøret med en topnøgle og erstatte med en ny. Tag trimmeren til en forhandler for at få karburatoren justeres, hvis ingen af ​​de fejlfinding rettelser virker.
2

Åbn chokeren ved at vippe håndtaget på choker , rengør eller udskift luftfilteret og juster gnist plug afstanden til 0,7 mm , hvis motoren løber, men er svært at starte eller ikke vil starte overhovedet. Den gnistgabet justeres ved at bøje den ydre elektrode på tændrøret selv. Måle det med et søgerblad . Har karburatoren justeres, hvis de andre metoder ikke løse problemet.
3

Tryk godt ned på spolen i bunden af ​​trimmeren og hold den nede , mens du trækker mere nylon skære snor fra dispenseren , hvis strengen er brækket af og ikke skære ordentligt.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com