Hvordan man opbygger en fritstående Frame Tømmer
En fritstående træ ramme kan bruges til at støtte et lavtliggende træ gårdhave . Fastgjort til huset, vil en fritstående terrasse skal placeres på et plant underlag . Når du beslutter dig på det sted , grave ud sitet 4 inches og fylde det med komprimeret grus . Gruset vil forhindre ukrudt i at vokse under overfladen og forbedre webstedets dræning og stabilitet. Ting du skal
Målebånd
2 - ved -6 -tommer boards
Rundsav
Sandpapir eller sander
Drill
2 ½ -tommer galvaniserede skruer

Vis Flere Instruktioner
1

udmåle længden og bredden af rammen med et målebånd , og gøre et snit linje over fire 2- ved -6 -tommer trykimprægneret frame boards. To plader vil danne siderne af rammen og to danner længden. Brug en rundsav til at skære frame boards.
2

Mål support bestyrelser til at gå på tværs af indre længde af rammen hver fod . Understøtningerne vil være 4 inches kortere end siderammerne . Skær support brædder med saven.
3

Sand bestyrelser med sandpapir eller en slibemaskine til at udjævne overflader.
4

Arrangér de støtte bestyrelser på tværs af jævnet hjemmeside , så de er fordelt 1 fod fra hinanden. Placer rammen bestyrelser rundt ydersiderne af støtterne .
5.

Saml rammen ved at have en hjælper holde en af ​​ryglængde plader på sin side. Hold en side frame board mod enden for at danne et hjørne og vedhæfte hver bord med en boremaskine og fire 2 ½ -tommer galvaniserede skruer.
6

Placer en støtte bord på sin side 1 fod fra ende af rammen , og fastgør den til længden bord. Fortsæt med at fastgøre støtte bestyrelser til længden bord hver fod , indtil du fastgøre den anden side af rammen .
7.

Hold den endelige ramme bestyrelsen parallelt med bagsiden rammen langs de udsatte ender af støtterne og side bestyrelser . Fastgør den forreste ramme til støtterne ved at bore 2 ½- tommer skruer gennem rammen i hver støtte bord, ved hjælp af fire skruer på hver bord.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com