Sådan Fix en håndværker løvblæser Starter Træktov
Trækkontakten i en håndværker løvblæser spinder krumtapakslen. Dette bevirker, at svinghjulet at engagere og start af motoren . Alder og brug forårsage træktovet forværres, men det kan erstattes med blot en lille indsats. Reb Nye pull er tilgængelige fra producenten og på mange isenkræmmere . Ting du skal
Phillips skruetrækker
Lighter
Rag myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Afbryd tændrørskablet ved at trække det ud af den gnist stik .
2

Fjern skruerne fra blæserhuset med en Phillips skruetrækker . Fjern blæserhuset .
3

Fjern skruen, der holder rebet trisse med en Phillips skruetrækker . Fjern tovtaljen omhyggeligt ved at vride den forsigtigt mod uret , mens du trækker det ud. Forstyr ikke returfjederen .
4

Tag rebet fra remskiven . Kassér kortere stykke reb .
5

Flyt væk fra brændstoftanken . Smelt brudt ende af rebet med en lighter . Tillad det at dryppe en gang. Træk den smeltede ende gennem en klud til at danne det ind et punkt.
6

Skub den smeltede ende af rebet gennem ventilatorhuset. Feed rebet omkring remskiven og ind i inderlåret trisse hul. Skub rebet gennem hullet med en Phillips skruetrækker .
7.

Wrap rebet mod uret rundt om remskiven skralde . Putte den løse ende af rebet under wrap, efterlader et 1/4-inch hale . Stramt vind rebet mod uret rundt om remskiven skralde . Efterlad omkring 10 inches af reb afvikles .
8

Udskift remskiven. Tryk ned på remskiven fast for at sikre det på plads. Udskift remskiven skrue og stram den med en Phillips skruetrækker .
9.

Træk den 10- tommers længde af reb undervist. Hold det underviste og drej remskiven mod uret to omgange. Stå remskiven hak med rebet exit hul .
10

Udskift blæseren ligklæde . Installer KØLERKAPPE skruerne med en stjerneskruetrækker skruetrækker. Tilslut tændrørskablet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com