Sådan ændres en 1989- Suburan servostyring Unit
Servostyringen gear på en 1989- Chevrolet Suburban kan udvikle så meget freeplay at det ikke kan justeres , eller det kan lække servostyring væske. I begge tilfælde skal den udskiftes . Hvis du tillader det at lække servostyringsbeholderen ud, vil du ikke have nogen magt styretøj, og du kan beskadige andre dele af styresystemet , da de ikke vil have smøring fra væsken. Hvis der er for meget freeplay i gearkassen , vil du ikke have mulighed for nemt at styre køretøjet. Ting du skal
Tyrkiet baster eller sifon pumpe
gulv jack Salg Jack står hoteltilbud Skruenøglesæt
drænbakke
sæt line skruenøgler
Tape
sæt stikkontakter
Flydende viskelæder
Pitman arm aftrækker
Momentnøgle
Vis Flere Instruktioner
1

Åbn servostyring pumpe reservoir og sifon så meget af servostyring væske ud , som du kan , ved hjælp af kalkun baster eller sifon pumpe. Hæv den forreste del af køretøjet med gulv jack , så støtte det med bukke. Drej hjulene , så de peger lige frem.
2

Frakobl det negative batterikabel og sæt den til side , der sikrer, at det ikke rører metal. Skub afløbspanden under servostyring gear. Fjern flydende linjer , ved hjælp af den relevante linje skruenøgle. Tape åbningerne og linjer for at forhindre forurening.
3

Tag adapteren og skjold fra gear og fleksibel kobling med det passende stik. Matchmark den fleksible kobling klemme og wormshaft med flydende viskelæder . Tag den fleksible kobling knivspids bolt , ved hjælp af den relevante stik .
4

Matchmark den Pitman arm til Pitman akslen. Afmonter akslen møtrik , ved hjælp af den relevante stik , og fjern derefter Pitman arm fra Pitman akslen ved hjælp af aftrækker . Fjern styremaskinen -til- frame bolte , ved hjælp af den relevante stik , og fjern derefter gearet fra motorrummet .
5.

Placer styretøjet i position og lede wormshaft i den fleksible kobling på samme tid. Line up lejligheden i koblingen med den fladt på wormshaft . Installer gear -til- frame bolte og spænd dem til 69 mund-pounds af drejningsmoment.
6

Installer knivspids bolt. Spænd det til 30 mund-pounds af drejningsmoment. Sikre, at forholdet af den fleksible kobling til flangen er mellem ¼ tommer til ¾ tomme af flad. Geninstaller Pitman arm på Pitman skaft , der sikrer, at dine karakterer line up . Installer Pitman aksel møtrik og spænd det fast. Geninstallere adapter og skjold .
7.

Tilslut flydende linjer . Fyld reservoiret. Start motoren . Udluft servopumpe ved at dreje hjulet fra låsen for at låse flere gange. Top fra væsken efter behov.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com