# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Plæneredskaber >>
Rustne Tools
Hvis du nogensinde har forladt en skruetrækker , hammer eller et par havesaks udenfor, kun for at finde senere, at det regnede i den tid, de værktøjer var udenfor, du kender følelsen af ​​forfærdelse , når du indser rust har taget fat i din værktøjer. Indse, at du ejer et rustent værktøj er irriterende, fordi rust kan have været forhindret. Heldigvis er der et par metoder til at reparere rustne værktøjer. Må ikke regne med en garanti

Selv om det kan være din første indskydelse at kontakte producenten om et rustent værktøj , ikke får alt for ophidset om denne idé arbejder ud. De fleste af de bedste brands i værktøjsfremstilling overveje rust at være en kosmetisk defekt . Derfor er rust ikke omfattet produktgarantier for mange værktøj mærker.
Hvad er Rust ?

Teknisk rust er en elektrokemisk korrosion , der opstår på produkter, der indeholder jern og jernlegeringer . Jernlegeringer omfatter rustfrit stål, smudsafvisende stål, nikkel og kobolt . Jern og stållegeringer , der ruster virkelig rust, og rust korroderer sin vej gennem nogen jern eller jern legering det kan nå.
Hvad Metals påvirkes af Rust ?
< br > Selv stålbroer oxiderer og langsomt rust over tid.

Mange mennesker fejlagtigt tro , at rustfrit stål er uigennemtrængelig for rust . Selv om jern i rustfrit stål har en film af chrom oxid til at hjælpe det blokere korrosion , vil de langsigtede virkninger af eksponering for vand og ilt i sidste ende blive rustfrit stål og smudsafvisende stål i jernoxid , også kendt som rust .

at komme af mild rust

Slib mild rust med finkornet sandpapir og støv området, når du er færdig. For rust, der er lidt tungere , anvende en fosforsyre - baserede rengøringsmiddel til rust . Phosphorsyre rengøringsmidler konvertere jernoxid (rust ) i en sort-farvet ferriphosphat , som kan skrubbes , idet rust med det. Benævnt Naval gelé , rust morder eller rust remover, disse fosforsyre -baserede rengøringsmidler virker bedst på lys eller mild rust . Fjernelse af rust produkter kan findes på hjemme - byggemarkeder og nogle auto levering butikker .
Fjernelse Heavy Rust

Fjernelse tung rust på værktøjer er muligt, men kræver flere trin og kan ikke slippe af med alle de rust . Slibning aktuel rust er nødvendig , enten ved hjælp af håndholdt sandpapir eller en elektrisk slibemaskine . For tung rust , sættetid rusten værktøjer i en rust killer indeholder fosforsyre, og efter fabrikantens anvisninger . Efter slibning og bruge rust fjernelse kemikalier , kan det være muligt --- afhængigt af værktøjet --- at male eller spraymaling behandlet rust områder med korrosionsbeskyttende primere , afsluttende med et lag rust -resistent maling.


Hus Have © have.989214.com