Funky Haveredskaber
Avid gartnere ofte lede efter måder at tilføje sjov til deres haver - enten ved hjælp af blomsterarter -mønstrede værktøjer til at krydre de kedelige dele af havearbejde , såsom at grave huller og trække ukrudt , eller ved at bruge værktøjer til at gøre havearbejdet lettere . Funky haveredskaber er overalt, hvis du ved hvor de skal lede . Have Spork

Haven Spork kombinerer en have gaffel , murske og spade i én. Værktøjet leveres i to længder - 39 og 25 tommer . Jo længere håndterer ikke kun gør det nemt for gartnere med begrænset mobilitet , det tillader en at kant , grave og indtil haven uden at skulle droppe et værktøj for en anden.
Circular Hoe

de cirkulære hoe værker af indpakning omkring den underjordiske rodsystem en ukrudtsplante . Lederen af værktøjet er en cirkel lavet af kulstofstål og den indre læbe er skærpet . Når du trækker hakken opad , cirklen formen river hele roden fra jorden med lethed, således at de fleste af jorden bag .
Folde Trillebør

en sammenfoldelig trillebør passer ind i et lille rum - en stor mulighed for en gartner med begrænset lagerplads. Trillebøren foldes fladt for nem opbevaring. Selvom denne foldning trillebør kan rumme op til 300 £ . , Kan du nemt gemme det i bagagerummet på din bil. En anden nyttig funktion er, at den ligger fladt på jorden , indtil du er klar til at flytte det, så du kan rulle tunge genstande ind i trillebør uden at løfte .
Sunlight Måling Tool

Når man planlægger en have , er det vigtigt at vide , hvilke områder af din værftet få fuld , delvis eller ingen sollys. Værktøjet sollys måling er formet som en blomst og har foto - reaktive papir blomsterblade , der skifter farve , afhængigt af mængden af sollys , de modtager. Læg dem i fremtidige haven pletter, og lade solen til at danse over dem for dagen. Undersøg vejledning , der følger med de pinde , til at bestemme din værftets sol niveauer.
Funky Opbevaring

anden praktisk , men alligevel funky, værktøj er det, der bruges til at holde din haveredskaber. En sten -formet opbevaringsbeholder vil blande ind i din have med lethed, alt samtidig holde dine haveredskaber lige ved hånden. Den naturlige udseende , polyethylen, UV -resistent opbevaringsbeholder kan håndforarbejdede at matche din landskab indretning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com