Vindmøllestrøm Issues
Vindmøller producerer el, når vinden vender propellerbladene af møllerne og en elektrisk grid system omdanner energien til elektricitet. Flere problemer kan opstå , når de opererer en vindmølle -system ; disse problemer kan være forårsaget af vedligeholdelse og rengøring spørgsmål samt tekniske spørgsmål. For at drive en omkostningseffektiv vindmølle system, er det vigtigt at undgå almindelige vindmølle problemer. Startproblemer

Opstart vindmøller er en vanskelig proces . Da vindmøller er alle koblet sammen til et gitter , de har brug for at blive startet sammen . Start møllerne kræver en stor mængde energi til at begynde den første rotation af bladet. Ved hjælp af denne mængde strøm på én gang kan forårsage brownouts og overspænding for de første par ugers brug turbine. Yderligere ledningsføring og gitter problemer kan forhindre en jævn start på møllerne. De fleste moderne vindmøller bruge en blød start, hvilket reducerer åbningen bølge af magt , for at forhindre elektriske problemer.
Rengøring problemer

Den mest almindelige vindmølle vedligeholdelse problem er forårsaget af uregelmæssig rengøring af vindmøllens motor og knive. Fordi vinger og motor er placeret højt op i luften og er jævnligt udsat for de elementer , er de normalt er genstand for støv og snavs . Hvis støv og snavs samle sig på vingerne og motorhus , kan de bremse rotationen af vingerne , hvilket gør dem mindre effektive. Regelmæssig rengøring af vindmøllevinger , motor og krop hjælper med at forhindre dette fælles problem.
Tekniske problemer

trods af deres udseende, vindmøller er komplicerede maskiner med mange elektriske dele . Enhver af disse dele kunne stoppe funktion , der forårsager vindmøllen at stoppe med at rotere eller at reducere ydeevnen og frembringe energi ineffektivt . Et fælles teknisk problem er tråd mangel i de prædiktive klinge sensorer, som hjælper knivene bevæger sig med vinden . Derudover gearkasser almindeligvis ophøre med at fungere på grund af forurenende stoffer eller en manglende smøring . Halvårlige forebyggende vedligeholdelse evalueringer kan hjælpe med at forebygge disse problemer. Vedligeholdelse omfatter smøring af gearkasser og rense dem for snavs og kontrollere ledningsføring bladet sensorer.

Miljøspørgsmål

vindmøller medvirke til at reducere afhængigheden af ​​olie og kul energikilder , de kan også forårsage miljø-og sundhedsproblemer . Vindmøller især store vindmøller , kræver store områder med ryddet lander. Ofte er disse områder er entydig eller ryddet for at gøre plads til møllerne , som kan forårsage erosion, negative skift i økosystemerne og tabet af naturlige levesteder for de lokale dyr. Derudover kan spinding af vingerne dræbe fugle som de flyver . Selvom der er taget skridt til at reducere støjen fra vindmøller , kan denne støj forårsage hovedpine og søvnløshed i nærliggende beboere .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com