# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Plæneredskaber >>
Hvordan du fjerner en Featherlite Weed Eater Spool
Trimning gården og omkring haver ikke nødvendigvis kræver en heavy-duty trimmer. Mange husejere vælger at bruge en letvægts enhed , såsom Featherlite af weedeater . Denne trimmer håndterer de fleste trimning pligter i hjemmet . Ligesom sin tunge kolleger , dog betyder Featherlite kræver linieskift . Fjernelse af en Featherlite weedeater spole til at tilføje nye linje er lidt enklere end de fleste trimmere . Weedeater anbefaler at bruge udskiftning linje med en tykkelse på mellem 0,065 og 0,080 tommer når relining spolen. Instruktioner
1

Sluk weedeater Featherlite trimmer og lade trimmerhovedet til at komme til et komplet stop. Træk enden af ​​tændrørskablet fra toppen af ​​tændrøret med fingrene.
2

Placer Featherlite trimmer på siden, så du kan få adgang til bunden af ​​trimmeren spolen. Brændstoftanken fyldeåbning skal pege opad.
3

Hold ydersiden af ​​trimmer spole med den ene hånd . Træk på knappen hanen med den frie hånd og trække spolen væk fra huset . Knappen hanen er knappen nederst til midten af spolen , der fodrer linje ud, når du trykker på den på jorden, mens trimning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com