HOMELITE stangsav Instruktioner
HOMELITE stangsave er eldrevne beskæresakse med en rørformet hals forbinder bladet til motoren ramme og aftrækkeren. Disse Homelites har også et håndtag på pole for din off- hånd så godt. Stangsave bruges til at beskære høje buske , buske og træer, der er ude af arms rækkevidde . Disse save er mere bekvemt at bruge en trappestige sammen med en standard saks . HOMELITE elektrisk stangsave er mere støjsvage end gasdrevne save, ikke kræver motorolie og er lettere. Ting du skal
Sikkerhedsbriller
Arbejdshandsker
Langærmet shirt
Lange bukser
Arbejde støvler myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sæt på din sikkerhedsudstyr. Sæt din forlængerledning til en stikkontakt og sæt HOMELITE pole så ind i ledningen. Wrap din off hånd omkring håndtaget på pole og wrap din stærke hånd omkring håndtaget ned nær aftrækkerbøjlen . Anbring ikke fingeren på aftrækkeren, indtil du er klar til at beskære .
2

Walk din sav til beskæring projektet. Hold stangsav under løv du planlægger at beskære og trykke på aftrækkeren . Når saven er cykling på fuld hastighed , løft bladet i løv. Den sikreste måde at beskære er altid skæres i en opadgående bevægelse , væk fra kroppen. Dette vil forhindre enhver mulighed for, at du vil bringe bladet ned på din fod eller dit ben .
3

Prune en del af planten helt , før du træder frem . Beskær ikke , som du gå . Hvis du fortsætter cykling bladet som du trin , træk kniven væk fra bladene , før du flytter fremad . Kig ned som du trin fremad. Hvis du er på udkig op som du bevæger dig , er dine chancer for at falde er større.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com