Forskellene mellem Push & Selvkørende Slåmaskiner
Vedligeholdelse af din græsplæne er vigtigt ikke kun at kontrollere græs vækst, men også at bevare tilstanden af ​​din ejendom. Selvkørende og push- plæneklippere er både effektiv og økonomisk overkommelige , afhængigt af dine behov. Geografi

Selvkørende plæneklippere er beregnet til værfter , der har skråninger, da de er kraftfulde og har forskellige hastigheder. De justerbare hastigheder giver dig mulighed for at vælge en behagelig gå tempo som du klipper . Push plæneklippere fungerer bedst med græsplæner , der har lidt at ingen skråning , da de har meget mindre strøm end selvkørende plæneklippere og kræver, at du gøre det meste af arbejdet.
Størrelse

Selvkørende plæneklippere foretrækkes til store plæner , fordi de kræver mindre energi til at skubbe dem. Push plæneklippere arbejder også med store værfter , men er mere bekvemt for mindre værfter , da du ikke behøver en masse magt til at slå en mindre gård .

Overvejelser

Selvkørende og push- plæneklippere også variere i pris. Selvkørende plæneklippere er dyrere end push- plæneklippere , der koster op til $ 900, mens push- plæneklippere gennemsnit omkring $ 200, ifølge en artikel 2006 om All About Græsplæner .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com